Serdivan Spor Salonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik günü anısına düzenlenen turnuvaya  6 ilden 630 katıldı. Arifiye Ayyıldız Gençlik ve Spor Kulübü karatecileri 13 Altın, 12 Gümüş, 8 Bronz madalya kazarak turnuvaya damga vurdu.

Kulüp Karate Antrenörü Tayfun Kobaş yaptığı açıklamada; “yaklaşık bir yıl önce yeni kulübümüzle başladığımız karate branşında her geçen gün yükselen bir ivme yakaladık. Bu başarıda katkısı olan, başta her zaman desteğini üzerimizden eksik etmeyen Belediye Başkanımız Sayın İsmail Karakullukçu olmak üzere İlçe spor Müdürlüğüne ve Arifiye Ayyıldız spor ailesinin değerli fertleri olan velilerimize teşekkür ediyorum. Bu başarının mimarı olan sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karakullukçu; “Küçük şampiyonlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, Karate Takımımızın Değerli Hocası Tayfun Kobaş’a, Arifiye’mize yaşattıkları bu gurur ve sevinç nedeniyle çok çok teşekkür ediyorum. Evet gençler, geleceğimiz sizsiniz. Arifiye’mizde sizleri spora teşvik etmek, ilçemize ve milli takımımıza şampiyon sporcular kazandırmak için tüm olanaklarımızı sizin emrinize veriyoruz. Sizler de, bizlere kazandığınız bu başarı ve derecelerle teşekkür etmiş oldunuz. İnanıyorum ki, gelecekte daha iyi dereceler kazanarak, Milli Takımımızda mücadele edecek, ülkemizi şampiyonluğa taşıyacaksınız. Hepinizi tekrar tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.