Amacın yarışmak olmadığı ‘’Sağlık İçin Bisikleti Seçin’’ halk turlarının Arifiye etabı, Süleyman Edip Balkış Spor Salonu önünden başlayıp Arifiye Kültür Merkezi önünde sona erdi.
Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Arifiye İlçe Müdürü Sebahattin Karakoç, Arifiye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Türe, Arifiye Belediye Başkan Yrd. Adnan Akbaş ve her yaştan yaklaşık 200 bisiklet severin katıldığı etkinliğin sonunda protokol tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.
Etkinlik sonunda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çelikel, ‘’Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş önderliğinde planladığımız bisiklet branşına yönelik etkinliklerden olan halk turlarının Arifiye etabı için bugün Arifiye’deyiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğe desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve etkinliğimize katılan tüm bisiklet kullanıcılarına teşekkür ediyoruz’’ dedi. Program, katılımcılara yapılan çeşitli ikramlar ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.