Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, amatör spora yaptığı önemli hizmetlerle büyük katkıda bulunan ve son olarak Akyazı Sentetik Sahasını ilimiz amatör sporuna kazandıran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti.
 
Çelikel, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Taraklı’daki sentetik çim yüzeyli futbol sahamızın yapımı için protokol imzaladık. Gençlik ve Spor Bakanlığının saha yapımı için gönderdiği 900 Bin TL ödenekten, geriye kalan tüm giderler Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak” dedi.
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ayrıca, “Taraklı ilçemizde Orman Genel Müdürlüğünden, Spor Genel Müdürlüğüne tahsisli 9.300 m2’lik taşınmazın üzerine yapılacak olan Sentetik Çim yüzeyli,  yürüme –koşu parkurlu, yüksek tel ihatalı, futbol sahası ile bürokratik işlemlerde sona geldik. Akyazı’daki sahanın ardından Taraklı İlçemizde kısa bir süre sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan tesis ile sentetik futbol sahasına kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.