14 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan futbol turnuvasının kuraları ilçe başkanları toplantısında çekilecek. 14 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’da Erenler Kompleks Halı Sahada oynanacak açılış maçında sürpriz isimlerin de yer alması bekleniyor.
AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Cüneyt Demirkapı, “İl Yönetimi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Milletvekili Danışmanları ve profesyonel futbolcularımızdan oluşan sürpriz isimlerin olacağı bu maça tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Demirkapı; “Bundan sonraki süreçte bu ve buna benzer faaliyetleri aktarmaya devam edeceğiz. Buradaki amacımız gençleri sportif ve kültürel faaliyetlerde bir araya getirip kaynaştırmak, kardeşlik ve arkadaşlık ruhunu diri tutmaktır. Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği bu tür programlar, halkın bizi tanıtmasına vesile olacak faaliyetlerdir. AK Parti toplumun her kesimini kucaklayıcı bir misyon üstlenmiştir. Burada spor ile uğraşan gençlerimizde farkında olsun ki biz tüm alanlarda hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm gençlerimiz ile birlikte çeşitli faaliyetlerde bir araya geleceğiz. Bu gibi faaliyetlerin çok faydalı ve yararlı olacağını düşünüyoruz. Şimdiden futbol turnuvasında mücadele edecek olan tüm takımlara başarılar dilerim” diye konuştu.