Türkiye Off-Road’un Ankara’da düzenlenen 2.ayak yarışında birinci olan Adapazarı Belediyesi Off-Road Time takımı ve 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan ile Direktörü Nurcan Barçın Şatır, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek kupayı Başkan Dişli’ye teslim etti. Başkan Dişli’nin Sakarya’da düzenlenen yarışlarda da kendilerine her zaman destek olduğunu ifade eden 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan, “Başkanımızın Off-Road sporuna olan ilgisi bize daha güç katıyor. Bize bu yarışlarda en büyük desteği veren Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Dişli ise, “Biz Adapazarı Belediyesi olarak sporun her dalına destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Adapazarı'ndan yarışmaya katılan sporcuların içerisine belediyeden de bir ekibi dâhil etmiş bulunuyoruz. Son yıllarda vatandaşlarımızın da büyük ilgisini çeken Otomobil sporlarına olan desteğimiz devam edecektir. Temennim tüm yarışlarda olduğu gibi yarışların centilmenlik içinde geçmesi ve otomobil tutkunlarına keyifli anlar yaşatmasıdır. Ankara’da başarılı olan ekibimiz Adapazarı Belediyesi Off-Road TEAM’ı tebrik ediyor ve gelecek yarışlarda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Adapazarı Belediyesi Off-Road TEAM araç sürücüleri, birinci araçta Gökhan Göç-Ergün Şatır, ikinci araçta Mehmet Cevdet Durdu- Aydemir Uzun, üçüncü araçta Erdoğan Kovancı- Ahmet Karaca bulunuyor. 7 ayaktan oluşan Türkiye Off-Road yarışlarında 5.ayak daha yapılacak.