TFF 2. Lig play-off çeyrek final ilk maçında dün kendi sahasında Samsunspor’u ağırlayan temsilcimiz Sakaryaspor, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Her iki takım da ilk yarıda birbirine üstünlük kuramazken, maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. Dünkü müsabakada Sakarya Atatürk Stadı adeta tıklım tıklım dolarken, 28 bin seyircinin coşkusu ile ekibimiz ikinci yarı daha etkili bir görüntü sergiledi. 28 bin Tatanga’nın beklediği an tam da 54’ncü dakikada geldi. Sahneye çıkan Serkan Odabaşoğlu Sakaryaspor’u 1-0 öne geçiren golü atarken, bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu ve ekibimiz rövanş öncesi avantajı kaptı.  

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Kadir Sağlam, Gökhan Memişoğlu, İlker Takpak
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk, Berkay Can, Ümit Yasin, Ferit Erişçi, Oğuz Kocabal, Ferhat Yazgan, Serkan Odabaşoğlu (Dk.87 Umut S.), Dilaver Güçlü (Dk.90 Savaş T.), Zahit Fındık, Berk İsmail
Samsunspor: Furkan Köse, Oğuz Gürbulak, Ramazan Çevik, İlyas Kubilay, Yılmaz Özeren, Erhan Şentürk (Dk.61 Abdulkadir), Cenk Kaplan, Erhan Kartal (Dk.86 Onur Eriş), Samet Asatekin, Erkam Reşmen, Bahattin Köse (Dk.80 Enes İlkin)

Sarı Kartlar: Ferhat Yazgan, Serkan Odabaşoğlu (Sakaryaspor), Erhan Kartal, Oğuz Gürbulak, Abdulkadir (Samsunspor)

Gol: Dk.54 Serkan Odabaşoğlu (Sakaryaspor)