Asil olarak kazanan öğrencilerin, 31 Ağustos 2017 tarihi mesai saati bitimine kadar, kayıtlarını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yapmaları gerekiyor.

Sakarya Sporcu Eğitim Merkezine 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında Kürek branşında gündüzlü kayıt yaptırmaya hak kazanan erkek ve kız sporcuların isimleri de açıklandı.

Kürek branşında erkeklerde ilimizden 7. Sınıf öğrencisi Kerem Uzunoğlu, 8. Sınıf öğrencilerinden Enes Buğra Solmaz, Muhammet Enes Savaş, Bayram Can Topdemir, Talha Şengül asil olarak gündüzlü kayıt yaptırmaya hak kazanırken, 5. Sınıflardan Ahmet Yüşa Bal, 7. Sınıf öğrencisi Mehmet Ensar Dinç, 8. Sınıf öğrencisi Gökhan Mete Örme yedek listede yer aldılar.

Kürek branşında Kızlarda ise 5. Sınıf öğrencisi Işıl Serçeoğlu, 7. Sınıf öğrencisi Azra Nas Bağcıoğlu, 8. Sınıf öğrencilerinden Tuana Karagöz, Zehra Kadayıfçı, Dilara Karaca asil olarak gündüzlü kayıt yaptırmaya hak kazanırken,  5. Sınıf öğrencilerinden İrem Durmuş, 8. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Emen yedek listede yer aldılar.

Kano Branşında erkeklerde 5. Sınıf öğrencilerinden Samet Şengül ve Taha Erkam Usta, 7. Sınıf öğrencilerinden İdris Şentürk, Enes İnci, Oğuz Aydın, Tunahan Kaplan, 8. Sınıf öğrencilerinden Berkay Çakmak, Cemrehan Özbek, Furkan Emre Civan, Mustafa Demirci, asil olarak gündüzlü kayıt yaptırmaya hak kazanırken, 7. Sınıf öğrencilerinden Ömür Ozan ve Ataberk Erkan, 8. Sınıf öğrencilerinden Ömer Kuyu ve Ömer Faruk Okumuş yedek listede yer aldılar.

Kano Branşında kızlarda 6. Sınıf öğrencilerinden Havil Hazel Rençber, Gözde Nur Ertaş, Zührenaz Yenihayat, Merve Hilal Acar, 7. Sınıf öğrencisi İlayda Kardeşoğlu asil olarak gündüzlü kayıt yaptırmaya hak kazanırken, 6. Sınıf öğrencisi Sude Çiftçi ve 8.sınıf öğrencisi Funda Akyol yedek listede yer aldılar.

Kayıt için gerekli evraklar ise şöyle;

Veli İzin Belgesi

Öğrenim Belgesi

Nüfuz Cüzdanı Fotokopisi

Hastanelerden alınacak Sağlık Kurulu Raporu

4 Adet Vesikalık Fotoğraf