Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği bu yıl ilki gerçekleştirilen ve 183 sporcunun katılım gösterdiği, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anma İl Karate Şampiyonası İstiklal Marşı’nın ardından Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in açılış seremonisinde yaptığı konuşmayla Atatürk Spor Salonunda başladı.

Çelikel konuşmasında; “Çanakkale’de olduğu gibi aynı ruhla 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz meydanlara dökülüp darbeci hainlerin planlarını altüst etti. Bu aziz milletimiz olduğu sürece bu ülke hiçbir zaman darbeci vatan hainlerine fırsat vermeyecektir.  Aziz Milletimiz Ülke huzurumuzu bozmak isteyen dış mihraklara hiçbir zaman izin vermeyecektir diyerek, bu anlamlı müsabakaya iştirak eden sporcu, antrenör, hakem ve yarışmaya ilgi gösteren sporcu velileri ve izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Sporcuların kıyasıya yarıştığı müsabakaları, İl Müdürü Fatih Çelikel ilgiyle izledi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporculara ödüllerini İl Müdürü Çelikel, ve Tesis Amiri Uygar Lahna takdim etti.
183 sporcunun katılım gösterdiği yarışmalar bugün sona erecek.