Gençlere istihdam yaratmaktan, tarımı kalkındırmaya, çiftçiyi esnafı desteklemekten, Aşağıdereköy’ün altyapı sorununa kadar bir çok soruna temas eden Kazan, "Bu ekonomik zorluklar içinde her kuruşumuzu Serdivanlılar için kullanacağız, milyonlar harcanan rant talanına son vereceğiz" dedi.

“Her kesimi düşündük”

Sorunları herkesin gördüğünü ifade eden Zafer Kazan, “Gençlerimiz iş, ailelerimiz aş derdinde. Ancak biz istihdam alanları sağlayacağız. Serdivanlı gençlere iş imkanı sağlayacağız, ailelere destek olacağız. Belediyemizin alımlarını Serdivanlı esnafımızdan sağlayacağız. Kooperatifler aracılığı ile çiftçimizin ürününü alacak ve kar amacı gütmeden halkımız ile buluşturacağız. Adalet ile yöneteceğiz, kimseye haksızlık yapılmayacak, kimse ayrılmayacak” dedi.

“Hastayı kime emanet edeceksiniz?”

Konuşmasının sonunda bir yol ayrımında bulunulduğunu anlatan Avukat Zafer Kazan, “Şimdi sizlere bir örnek vermek istiyorum; hastanızı bir doktora emanet etseniz ve o da size ‘Benim bu hasta için artık yapabileceğim bir şeyim yok’ diyerek evine gönderse, fakat alanında uzman bir başka doktor ‘ben tedavi edebilirim, yapılacak çok şey var’ dese, sizlere soruyorum hastanızı kime emanet edersiniz? İşte tam olarak böyle bir yol ayrımındayız! 31 Mart Serdivan için bir gelecek, adalet ve yaşam tercihidir. Mühür sizde, anahtar sizde, karar sizin” diyerek kendilerini misafir eden Aşağıdereköylülere teşekkür etti.