Kemalpaşa Mahallesinde yaptığı ev toplantısında Belediye Başkanı seçildikten sonra neler yapacağını anlatan Zafer Kazan’a sıkıntılarını anlatan mahalle sakinleri özellikle belediyenin yaptığı 18 uygulamaları nedeniyle yaşadıkları haksızlıkları ve mağduriyetleri dile getirdiler.

Çocukların oyun ve yeşil alanı olacağı söylenen bu amaçla istenen arsalara el konulduğunu ve arsaların müteahhitlere satıldığını, üzerine de apartların yapıldığını anlatan mahalle sakinleri, Zafer Kazan’a belediye başkanı olduğunda buna artık izin vermemesi ve adil bir yönetim talebinde bulundular.

Uzun bir süre mahalle sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Kazan, belediye başkanı olduğunda hiçbir vatandaşın 18 uygulaması ile mağdur edilmeyeceğini, adaletli bir yönetim sergileyeceğini söyledi.

“18 uygulamaları ile kimseyi mağdur etmeyeceğiz”

“4 Yıllık baro başkanlığı görevimde de adalet diye haykırmış bir kardeşiniz olarak sizlere sözümdür. Hiç kimse 18 uygulamaları ile mağdur edilmeyecek. Belediye başkanı adayı oldum çünkü senelerce adalet diye feryat ederken gördüm ki, yönetimde adalet yoksa yargıda da adalet olmuyor. Bu nedenle Serdivanımızda, adalet ne imiş, hakkaniyet ne imiş, eşit adil bir belediye yönetimi nasıl yapılıyormuş göstermek istiyorum” şeklinde konuşan Kazan, yepyeni bir Serdivan için yapmak istediklerini anlattı.

“Evimize Serdivanımıza ne lazım?”

Serdivan’da belediyenin tüm kaynaklarını halk için kullanacaklarını ifade eden Kazan, “Herkesin ekonomisine katkı sağlayacak projelerimiz var ama ben her toplantıda bu projelere ek olarak daha neler yapabiliriz diye sizlerden görüş alıyorum. Şimdi nasıl sizlere soruyorsam, göreve geldiğim zaman yine aynı şekilde mahalleniz ile ilgili yine sizlerin görüşünü alacağım diyorum. Akşam evine giderken telefon edip soran bir insan gibi, ben de sizlere soruyorum evinize, evimize ne lazım? Serdivanımıza ne lazım ise bileceğiz ve göreve geldiğimizde tüm kaynaklarımızı ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanacağız. Hem kısa vadede sorunları çözecek, hem de enerjimizi ve kaynaklarımız doğru kullanacağız. Tüm bunları yaparken gereksiz, halkımıza fayda sağlamayan işler için para harcamayacağız, savurganlık yapmayacağız” dedi.