Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Pamukova'da gerçekleştirilen Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever'in katıldığı programda AK Parti ve MHP İlçe Teşkilat üyeleri ile çok sayıda davetli yer aldı.

“Yüksek oy oranı”

AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik, "31 Mart seçimleri Pamukovamıza ve Sakaryamıza hayırlı olsun. Büyükşehir Belediyesi'nde Ekrem Yüce'ye, Pamukova'da da Cevat Keser'e en yüksek oyu sunacağız" derken; MHP Pamukova İlçe Başkanı Arif Çakıl, "Bugün Sakarya'da bir ilk, ittifakımızın kutlu günüdür. Cumhur İttifakı'na yakışır bir şekilde çalışacağız" dedi.

“Pamukova'ya hizmetler artacak”

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, "Hep sizlerle birlikte olan bir kardeşinizim. 31 Mart seçimlerinin hem hizmetlerin devamı hem de ülkemizin bekası için çok önemli olduğunu ifade ediyorum. Pamukova'da çok iyi hizmetler gördük. Ekrem Yüce ile birlikte bu hizmetlerimiz daha da artacaktır. Seçimlerden başarılı bir şekilde ayrıldığımızda hizmetlerin devamını da sağlamış olacağız. Yeni dönemde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

“Pamukova'dan rekor bekliyoruz”

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, "Bu heyecan ve coşku seçimlerde başarılı olacağız. Aday tanıtım toplantılarımızda karşılaştığımız tablo bizim sandıklardan zaferle çıkacağımızı gösteriyor. Biz Pamukova'da kazanmayı değil, en yüksek oyu alarak kazanmanın derdindeyiz. İnşallah ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara hep birlikte dur diyeceğiz. İlçemizden rekor oy bekliyoruz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın" dedi.

“Güçlü ve büyük Türkiye'nin şahlanma dönemi”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, "31 Mart seçimlerinde milletimize hizmet için aday olduk. İnşallah Pamukova'yı hep birlikte yeniden imar edeceğiz. Otopark ile Sakarya Nehri kenarında yeni bir rekreasyon alanını hayata geçireceğiz. İlk günden bu yana sahadayız. Her gittiğim yerde karşılaştığım coşkudan büyük heyecan duyuyorum. Bugün adaylarımızın nişan günü, inşallah düğünü 31 Mart'ta yapacağız. İnşallah 31 Mart seçimleri güçlü ve büyük Türkiye'nin şahlanma dönemi olacak. Teşkilatımızın tüm üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" dedi.

“Davamız için çok çalışacağız”

Davanın önemine değinerek sözlerine başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Güçlü iktidarımız ile ülkemiz her alanda büyük gelişmeler yaşadı. Davasına sahip çıkan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aday gösterilmeyince trenden inenlerle bizim işimiz olmaz. Dava adamı belirlenen adaya saygı göstermeyi, destek olmayı gerektirir. Beka sorunumuzun olduğu dönemde davamız için elimizden geleni yapacak, çok çalışacağız" diye konuştu.