Sakarya Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Ekrem Yüce, Karasu'da Kadın Kolları tarafından düzenlenen buluşmaya katıldı. Gerçekleştirilen programda AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Karasu Belediyesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Basmacı, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli yer aldı.

“Karasu davaların zafere ulaştığı yerdir”

Programda konuşan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "31 Mart güçlü Türkiye'nin yeniden şahlanması demektir. Karasu sevdaların dava olduğu, davaların zafere ulaştığı bir ilçemizdir. Karasu; sevgidir, muhabbettir, berekettir. Seçimlere kısa bir süre kaldı. İnşallah sizlerin desteği, birlik ve beraberliğimiz ile istikrar sürecektir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin" dedi.

“Kutlu yürüyüşümüz ilelebet sürecek”

Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Kutlu yürüyüşümüzü engellemek istediler. Kapatma davaları açtılar. Gezi olayları, 17-25 Aralık oyunlarını ortaya koydular. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemiz üzerinde kirli planlarını uygulamaya çalıştılar. Ama milletimizin cesareti ve feraseti ile tüm engelleri aştık. 31 Mart öncesinde de ekonomimize karşı oyunlar oynanıyor. İstikrarımız bozulmak isteniyor. İnşallah oynanan tüm oyunları 31 Mart'ta bozacağız" ifadelerini kullandı.