Çay-kur Genel Müdürlüğü, DOKAP Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Ekrem Yüce, AK Parti Milletvekili Aday Adaylık başvurusunda bulundu.

Sakarya’ya hizmete talip olduğunu belirten Yüce, “Tüm tecrübe ve birikimlerimizi memleketim Sakarya’ya hizmet etmek için, sizlerin de desteğiyle aday adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Hizmet odaklı, büyük projelerimizle birlikte, değerli halkımızla iç içe olarak hizmete talibiz. Bürokrasi ve belediyecilik tecrübelerimizi, siyasetle taçlandırmak arzusundayım” dedi.

Sakarya’nın en genç aday adayı olarak dikkat çeken Muhammet Azap da, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adaylığına başvuran isimler arasında yer aldı.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Sakarya İl Başkan Yardımcılığı yapan 24 yaşındaki Muhammet Azap, Sakarya’nın en genç aday adayı oldu.

Muhammet Azap, “Geçtiğimiz yıl yapılan halk oylaması ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin, milletin onayına sunduğu maddeler arasında yer alan seçilme yaşının 18 olması yine Cumhurbaşkanımızın bizlere ne kadar güvendiğini ortaya koyuyor.  Bugün gençlerin bu aziz millete nasıl hizmet edebileceğini gösterebilmek adına başvurumuzu yaptık. Sakarya’mız, AK Parti’miz ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tanınmış gazeteci-yazar Algı Yönetimi Uzmanı Engin Şenol de, 27. dönem Milletvekili aday adaylığı dosyasını AK Parti Sakarya İl Başkanlığı’na teslim etti.

Uzun süre ulusal basında görev yaptıktan sonra Algı Yönetimi Uzmanı olarak çok sayıda çalışmaya imza atan Engin Şenol, son dönemde Afrika’ya yönelik çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekti. Engin Şenol, “Bu dönem ülkemiz için çok önemli. Çok kritik bir dönemden geçiyoruz. Bu seçim için ekstra çalışmamız, en yüksek oyu almamız gerekiyor” dedi.

Sakaryalı genç Avukat Nuri Oktay da 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Başkanlık ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri için, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı’na Aday Adaylık başvurusunda bulundu. Oktay; başvuru belgesini AK Parti Sakarya Teşkilat Başkanı Serkan Cerrahoğlu’na teslim etti.

Nuri Oktay, “Sakarya Gençlik Kolları teşkilatlarında görev yaptığım dört yıl boyunca vatandaşlarımızın ve Sakarya’mızın sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik projeler hazırlayıp yetkili konumda bulunan büyüklerimize aktarmaya çalıştık. Çalışmaktan hiç bıkmayan ve sonuca ulaşmadan pes etmeyen çalışma tarzının genç ve enerjik bir yapı gerektirdiği şüphesizdir. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği üzere tecrübeli büyüklerimizin biz genç kadroların daha çok desteğine ihtiyacı bulunmaktadır. Genç kadrolar olarak hiçbir makam mevki ve çıkar beklentisi olmaksızın partimiz için ve Sakarya’mız için biz neler yapabiliriz? Sakarya’mızın otuz bir büyükşehir içerisinde hak ettiği konuma gelebilmesi ve ivme kazanabilmesi genç arkadaşlarımızın enerjisi ve çalışma gücüyle mümkün hale gelecektir. Genç arkadaşlarımızın enerjisinin ve çalışma hırsının yönetime katılması için Sakarya Milletvekilliği Aday Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Bu süreçte bana ve aday olan diğer genç arkadaşlarımıza destek vermenizden mutluluk duyacağım” dedi.