Türkiye Güreş Federasyonu eski Başkanı, 23. dönem AK Parti Milletvekili Hamza Yerlikaya ve 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci Hendek’te bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

“Blok siyaseti kaybetmiştir”

Hendek eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali İnci, 1 Kasım’da alınan seçim zaferinin, sadece çalışmakla ve üstün performansla açıklanamayacak kadar güzel bir sonuç olduğunu ifade etti. İnci, “Bu sonucun ortaya çıkmasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, AK Parti hükümetlerinin; mazlumlara olan şefkatini, onların hayır dualarını, onların gözyaşlarını ve bütün İslam Aleminin de umudu olmasını göz ardı etmemek lazım. 1 Kasım seçimlerinde kazanan Türkiye olmuştur, Türk halkı olmuştur, demokrasi olmuştur. Kaybedenler ise; küresel sermaye olmuştur, 7 düvel olmuştur ve blok siyaseti olmuştur. Halkımız oyunu bozmuştur” dedi.

“Kazanan demokrasidir”

Hendek Merkez Rasimpaşa Camii inşaatını gezen milletvekilleri daha sonra Hendek Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi’ni ziyaret ettiler. Hamza Yerlikaya da gündemi değerlendirerek, “Bu seçimin galibi tüm milletimizdir. Kazanan demokrasidir, kazanan kardeşliktir, kazanan huzurdur.  Milletimiz hiç bir manipülasyona, spekülasyona itibar etmediğini ortaya koymuştur. Ülkemiz güzel bir sürece giriyor. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da altın çağını yaşayacaktır. Sayın Ali İnci, her zaman spora ve sporcuya destek olmuştur. Kendisi sporun içinde her zaman olması gereken bir abimizdir. Verdiği desteklerden dolayı spor camiası adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.