AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Kocaali Kadın Kollarının referandum çalışmaları kapsamında düzenlediği programa katıldı. Kocaalili kadınlar ile bir araya gelen İl Başkanı Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Kocaali İlçe Başkanı Burak Ak, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve AK Parti Kocaali İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Serdar katıldı.

“Güçlü bir 'Evet' sorunları ortadan kaldırır”
Kadın Kolları buluşmasında AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğin artarak devam ettiğini ifade eden Başkan Kılıç; “Hizmetimizde en önemli engellerden biri olan bürokrasi engelini referandumda güçlü bir 'Evet' ile aşacağız. Yeni sistemde görevini yapmayan, vatandaşımıza zorluk çıkaran bürokratlar aynı şekilde görevlerine devam edemeyecek. Mevcut sistemde görevden alınsalar bile yargı yolu ile geri dönerek hizmetlerin aksamasına sebep olmaya devam ediyorlar. Bildiğiniz gibi Avrasya Tüneli'nin yapımında basit gerekçeler ile 3 yıla yakın hizmeti aksattılar. Biz her ne kadar milletimize hizmet için gece gündüz demeden çalışsak da birileri bunu engellemeye çalıştı. Şimdi güçlü bir şekilde çıkaracağımız 'Evet' sesi bu sorunları ortadan kaldıracaktır” dedi.

“Sandıklara sahip çıkacağız”
İl Başkanı Fevzi Kılıç, konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı toplu açılış töreni sonrasında Sakarya’dan beklentilerinin yüksek olduğunu kendisine ilettiğini ifade ederek, teşkilatı sandıklara sahip çıkmaları konusunda uyardı. Kılıç; “Bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın talebine en az %75 oy sözü verdik. Kendisi de referandum günü bizi adım adım takip edeceğini söyledi. Hızlı ve güvenilir bir şekilde sonuçları iletebilmek için genel merkezimizin öncülüğünde sonuç alım sistemi ekibimizi hazırladık. 16 Nisan’da her zaman ki gibi sandıklarımıza sahip çıkacağız ve çıkan sonuçları birinci elden partimizin görevlendirdiği Sonuç Alım Sistemi (SAS) ekibine aktaracağız” şeklinde konuştu.