Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, İl Başkanı Erdoğan Isır ve Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent’in de destek verdiği mitingde Yazlık Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Avukat Zafer Kazan “Yazlık’ın unutulmuşluğuna son vereceğiz” dedi.

“17 yıldır avukat olarak son dört yıl da baro başkanı olarak cesaretle adalet mücadelesi veren bir insanım. Sizden bu adalet ve vicdanın üzerine giyeceğim bir cübbe daha istiyorum. Topraklarımızı ürünler ile dolduracak, esnafımıza destek olacak, gençlerimizi iş ve meslek sahibi yapacak bir cübbe daha istiyorum. Serdivan Belediye Başkanlığı cübbesini istiyorum” sözleri ile coşkulu kalabalığa hitap eden Kazan, “O zaman 31 Mart’ta sandıklara gidecek ve işsiz gençlerimiz için, topraklarımız için, esnafımız için ailelerimiz ve çocuklarımız için Serdivan için yapacak çok işimiz var diyen Avukat Zafer Kazan’ı Serdivan Belediye Başkanı seçeceksiniz” dedi.

“Herkesin ortak adayıyım”

Hangi partiden olursa olsun herkesin ortak adayı olduğuna vurgu yapan Avukat Zafer Kazan “Artık Serdivan’da partizanlık kalmasın istiyoruz. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun artık insanların işsiz kalmasına, yolların sokakların perişan haline ve adaletsizliğe karşı sessiz kalmayalım istiyoruz. Doğamıza, çevremize insanımıza sahip çıkalım istiyoruz. Yöneticiler de kendilerine oy veren insanlar gibi sade, alçakgönüllü bir hayat yaşasın istiyoruz. Çünkü ben Serdivan’da yaşayan iş, aş ve huzur isteyen, adalet ve vicdan diyen herkesin ortak adayıyım. Çünkü ben ceketimin üzerinde bir parti rozeti taşımıyorum, ceketimin altında bir kalp taşıyorum ve size söz veriyorum bu kalp sizin kalbiniz ve gönüllü avukatınız olacak” dedi.

“Açın kapıları”

Yeni bir yol açmanın artık zamanının geldiğini söyleyen Kazan, “Size soruyorum yıllardır derdiniz nedir diye sordular mı? Ne halde yaşadığınızı gördüler mi? İşte yıllardır görülmeyenleri biz göreceğiz. Bu şehrin, bu ilçenin, yazlık bölgesinin, adaletsiz, kaderine terkedilmiş halini biz değiştireceğiz. Önünüzde iki yol var; Ya ‘Benim Serdivan’a verecek artık hiç bir şeyim kalmadı’ diyenleri tekrar seçecek ve içinde olduğumuz bu günler ve sahipsizlik daha da derinleşecek; ya da ‘Gençlerimiz işsiz, iş lazım, çiftçimizin toprakları boş. ekmek lazım, esnafımız zor durumda destek olmak lazım, adaletle Serdivan’a sahip çıkmak lazım, yapacak çok işimiz var’ diyen Zafer Kazan’ın sesine ses vereceksiniz, adaletin vicdanın üretimin ve huzurun kapılarını açacaksınız. Anahtar siz de mühür siz de. Oylarınız ile gelin açın bu geleceğin kapılarını, açın gençlerin esnafın ve çiftçimizin üzerine kapanmış olan bu kapıları. Açın ki 31 Marttan sonra Serdivan Belediyesinde gençlerimizin sesi yükselsin, esnafımızın sesi yükselsin, çiftçilerimizin sesi yükselsin, ailelerin sesi yükselsin, adamı olanın değil ihtiyacı olanın sesi yükselsin. Açın bu kapıları ki Serdivan Belediyesinde artık adaletin sesi yükselsin” sözleri ile Serdivanlılar’dan destek istedi.