Ziyaret

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Manav, Milletvekili adayları Eyüp Yıldırım, Faruk Parlak ve İbrahim Birol Ergin ile birlikte Türk-iş İl Temsilciği ve Demiryol-iş Sendikası’nı ziyaret ederek, İl Temsilcisi Cemal Yaman ve sendika başkanları ile görüştüler. Ziyaret sırasında Yaman, muhalefet partilerinin çalışanlarla ilgili seçim beyannamesinde işledikleri konuların bu seçimde AKP tarafından da dillendirilmesinin dikkat çekici olduğunu ifade ederken, “Demek ki kaynak varmış” diye konuştu.

“Çalışan ve emeklinin yüzü Saadet ile gülecek”

Saadet Partisi Milletvekili adayı Eyüp Yıldırım ise ziyarette, seçim beyannamelerinde çalışanlarla ilgili çok ciddi sözler olduğunu belirterek, “Asgari ücret açlık sınırının üzerinde olacak. Asgari ücretten vergi alınmayacak. 65 yaş maaşına yüzde 100, emekli maaşına ise yüzde 50 zam yapılacak. Bunlar çalışanlarımız ve emeklilerimiz ile ilgili verdiğimiz sözlerden sadece birkaçı. Çalışan ve emeklinin yüzü, toplumumuzun her kesimi gibi Saadet ile gülecek.” dedi.

“13 yıldır neden yapmadınız?”

Muhalefet partileri ile AKP’nin seçim öncesinde verdikleri seçim vaatlerini de eleştiren Yıldırım, “Ancak seçim öncesinde oy için bunları söylerler. 13 yıldır iktidardaydınız. Şimdi demezler mi size neden bugüne kadar yapmadınız diye.” Diye konuştu.

“1 senede %130 zam yaptık”

Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu konuda rüştünü ispat etmiş tek parti Saadet’tir. İktidarımız döneminde 1 sene içinde çalışanlara, sendikaların taleplerinin de çok üstünde; yüzde 130 zam veren tek parti bizim partimizdir. Onlar yapacağız, edeceğiz derken, biz yaptık diyoruz. İşte aramızdaki fark bu. Belki bunu unutmuş olanlar olabilir. Ama vicdanının sesini dinleyenler, yüreğinin sesini dinleyenler bunu asla unutmaz. Onun için diyoruz ki, Yüreğinin sesini dinle; Saadet’i bulacaksın.”