Üstün üye formunu doldurdu
AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ve Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ilk olarak Güneşler Mahallesini ziyaret ederek parti üyesi Haluk Ağacıklı’nın evine konuk oldu. Genel Başkan Yardımcısı Üstün ve beraberindekiler daha sonra Semerciler Mahallesinde Salim Özdin’i ziyaret ederek üye güncellemesi çalışmasında bulundular.  İlçe Başkanı Mustafa Ak, üye güncellemeleriyle ilgili olarak Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün’ü bilgilendirdi. İlçe Teşkilatı’nın ziyaretleri sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, ev sakinlerinin üyelik bilgililerini üye formuna kendi yazarak güncelledi. Üstün, üye güncelleme çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol’a teşekkür etti.
 
“Terörle mücadelede vatandaşlarımızın gönlünü kazandık”
Üye güncelleme ve ziyaretleri sırasında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, güncel konularla ilgili konuşarak vatandaşlardan gelen soruları cevapladı. Genel Başkan Yardımcısı Üstün seçim vaatlerinin büyük bir kısmını gerçekleştirdiğini belirterek Güneydoğu’da devam eden operasyonlara değindi. Üstün “AK Parti olarak söz verdiğimiz vaatlerimizi bir bir yerine getirdik. Milletimizin bu konuda partimize karşı en ufak bir şüphesi yok.  Bugün görüyorsunuz Güneydoğu’da teröre taviz verilmeden askerlerimiz kahramanca operasyon yapıyor.  Görevimiz gereği bölgedeki illerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sırasında vatandaşlarımız ‘ne olursa olsun bizleri bunlardan kurtarın’ diyor. Terörle mücadele konusunda vatandaşlarımızın gönlünü kazandık. Vatandaşlarımız devletin sıcak yüzünü gördü. Şimdide terörle mücadelesinde haklı olduğumuzu görüyorlar ve devletimizin yanında olarak askerimize, polisimize destek oluyorlar” diyerek devam eden operasyonlara bölge halkının büyük destek olduğunu vurguladı.

Gençlerle buluştu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, üye ziyaretlerinin ardından Adapazarı İlçe Gençlik Kollarıyla birlikte Orhan Cami’de buluşarak gençlerle sohbet etti.  İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos ve Yönetim Kurulundaki gençlerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Üstün, gençlerin soruları yanıtladı.