MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Sarı, Taşova'nın Borabay, Mercimek, Çaydibi, Çılgıdır, Dereköy, Gemibükü, Mülkbükü ve kendi köyü olan Uluköy'de hemşehriyle buluştu. Her gittiği köyde muhteşem bir ilgi gören Sarı'ya büyük destek verildi. Mehmet Sarı'ya her gittiği köyde özellikle kadınların ilgisi ve desteği dikkatlerden kaçmadı. Sarı, köylerde yaptığı konuşmaların ardından yaşlı kadınların elini öpüp hayır dualarını alırken, sonra da köy kahvelerinde vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

“Köylerin sorunlarını çözeceğiz”

MHP Amasya Milletvekili Mehmet Sarı, Taşova ve köylerinde fire istemediğini belirterek, 'Aslanı yatağında boğdurmayın' dedi. Vatandaşlar, blok oy halinde firesiz şekilde kendisine destek olacakları sözünü verdi. Mehmet Sarı, seçimlere kısa bir süre kaldığını, oyunu Amasya'da kullanamayacak vekil adayları olduğunu belirterek, "Her şey ortada bu oyunu hep birlikte bozacağız. Köylerimizin sorunlarını yakından takip ediyorum. Bu sorunların çözümü noktasında en kolay ulaşacağınız kişi benim. Her sorunun her problemin takipçisi olacağımı sizi en iyi şekilde temsil edeceğimi bilmenizi istiyorum. Ben 4 yıl milletvekilliği yapacağım, onu da adam gibi yapacağım. 40 yıl konuşulacak, unutulmayacak bir milletvekili olacağım. Maddi bir beklentim yok, zaten maaşımı almayıp ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere burs olarak hibe edeceğimi söyledim. Tek isteğim cenazemin kalabalık olması."

MHP Amasya İl Başkanlığı Kadın Kolları, her köyde vatandaşlara lokum ve bisküvi dağıttı. MPP Milletvekili adayı Mehmet Sarı, Taşova Eski Belediye başkanlarından Mustafa Korkmaz'ın oğlu Reşat Korkmaz'ın düğün törenlerine katıldı, yeni evli çifte mutluluklar diledi.