AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir'in de katılım sağladığı toplantıda “parti politikaları ve parti yöneticilerinin söylemlerini kamuoyuna etkin bir şekilde aktarmak, tanıtım medya araçlarını doğru kullanmak ve basın yayın kuruluşlarını faaliyetlerden haberdar etmek” gibi konulara değinildi. Sohbet havasında geçen toplantıda Milletvekili Recep Uncuoğlu ve İl Başkanı Fevzi Kılıç bilgi ve tecrübelerini paylaşarak gençlerin sorularına yanıt verdi.

“Her konuda destek vermeye hazırız”

İl Başkanı Fevzi Kılıç: “Seçim dönemi tamamlandıktan sonra acaba hangi siyasi parti bir birim toplantısında bu samimiyeti, ciddiyeti, ekip ruhunu bir araya getirebiliyor? Seçim vb. olağanüstü bir durumun olmadığı bugün burada toplanan samimiyetle çalışmalarını sürdüren gençlerimizi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz ve her zaman her konuda destek vermeye hazır olduğumuzun bir kez daha altını çiziyoruz” dedi.

“Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız.”

Milletvekili Recep Uncuoğlu: "Yapılan hizmetlerin, teşkilat çalışmalarının, parti politikaları ve parti yöneticilerinin söylemlerinin halka, ilgili kurum ve kişilere daha hızlı ve daha etkin bir şekilde ulaştırılmasında Tanıtım ve Medya Birimi önemli bir görev üstlenmektedir. AK Parti iktidarımız bu millete hizmet etmeye kendini adamış durumda. İşte yapılan bu hizmetleri, çalışma ve çabayı halkımıza en iyi şekilde iletme sorumluluğu da sizdedir. Basın yayın kuruluşlarını takip ederek gözden kaçırdığımız ayrıntıları bizlere aktarma sorumluluğu da sizdedir. Bu bağlamda sizler de bizim gözümüz kulağımızsınız. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Bu güzel ekibin planlı programlı ve sıkı disiplin içerisinde yürüttüğü çalışmaların artarak devam etmesi ve örnek teşkil etmesi gerekiyor. Zira sizler Tanıtım ve Medya Birimi olarak bizlerin dışa açılan yüzüsünüz" dedi.

“Apolitik gençler ile iletişim ve etkileşim önemli bir sorumluluk”

İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz: “Tanıtım ve Medya Birimi olarak yerel ve ulusal anlamda yapılan hizmetler noktasında çok fazla bilgi sahibi olmayan apolitik gençlerimizle iletişim ve etkileşim konusunda önemli bir sorumluluğunuz ve katkınız bulunuyor. Yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

“Verimli bir çalışma ortamı”

Gençlik Kolları Birimlerinin haftalık olarak düzenli bir şekilde toplantılarını gerçekleştirdiğini dile getiren AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yusuf Demir  “Birimlerimiz her hafta düzenli olarak belirlenen gündem çerçevesinde birim toplantılarını gerçekleştirerek Yönetim Kurulu ve Yürütme Kurulu toplantılarına çalışmalarını aktarmakta ve verimli bir çalışma ortamının oluşmasına katkı sağlamaktadır” dedi.

“Bayrağı daha ileri taşıyacağız”

Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir’e Tanıtım ve Medya Birimi toplantısına katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Tercan “Misyonumuz ve vizyonumuz çerçevesinde ortaya çıkan temel sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getirmek için yoğun bir ekip çalışması yürütüyoruz. Çalışmalarımızın üzerine katarak bayrağı daha ileri taşıma gayretimiz her geçen gün artarak devam edecek” dedi.