Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Taraklı İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresine katıldı. Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, AK Parti Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, AK Parti İlGençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, basın mensupları, partililer ve gençlerin yer aldığı kongrede Arda Özkan yeniden İlçe Gençlik Kolları Başkanı oldu. 

“Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın”
Taraklı İlçe Başkanı Mehmet Pilavcı, “Bu kutlu davamızda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün arkadaşlarımıza birlik beraberlik içerisinde, bu yolu Cumhur İttifakına layık bir şekilde yürüyeceğiz. Gençliği böyle dinamik ve üretken görmek çok güzel. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, kongremiz hayırlı olsun” dedi.

“Davamızı gelecek nesillere taşımaya devam edeceğiz”
İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer, “Kongreler birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Davamıza dört elle sıkıca sarılarak gelecek nesillere taşımaya devam edeceğiz.Heyecanımızı Cumhurbaşkanımızdan alarak gençlik ruhumuzu çalışkanlığımız ile sürdürüyoruz. Erdemli gençlerle geleceğin partisi olmaya devam edeceğiz. Siyaset bir bayrak yarışı, kongreler ise bayrak teslim törenidir. İlçe gençlik kolları kongremiz Taraklı’ya hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Sorumluluk bilinci ile hareket eden gençlik”
Azerbaycan’ın Karabağ’da sürdürdüğü mücadeleye selam göndererek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “İnanıyoruz ki Ermenistan’ın neredeyse 30 yıl süren işgali sonunda bitecek; işgalci Ermeniler Azerbaycan topraklarından def edilecektir. Biz her şart ve koşulda kardeşlerimizin yanındayız. Ülke olarak zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Sorumluluklarımız var, milletimize ve tüm mazlum coğrafyalara karşı bir vazifemiz var. Hepinizin bu sorumluluğu, bilinci, özveriyi ve gayreti taşıdığınıza inanıyor, her birinize başarılar diliyorum” dedi.

“Gençliğin enerjisi ile yürüyüşümüz sürüyor”
Gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek konuşmasını sürdüren Başkan Ekrem Yüce, “Gözlerinizdeki ışık, azim ve kararlılığınız, davanıza olan bağlılığınız heyecanımızı arttırıyor. Gençliğin enerjisi ile inşallah geleceğe yürüyüşümüz devam edecek. Biz; gençlerimizle birlikte yol yürümekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Sizler her alanda kendini geliştiren, ilme, fene, bilime merak duyan, okuyan, düşünen ve sorgulayan bireyler olarak ülkemizin yarınlarının mimarı olacaksınız. Rabbim çalışma azminizi arttırsın” şeklinde konuştu.

“Sizler bizim geleceğimizsiniz”
Başkan Ekrem Yüce, “Hizmet bilinci; kendinden fedakârlık edip ümmet için, millet için dertlenme yani diğerkâmlık bizim için çok önemli. Bu devlet fedakâr, cefakâr, hadim yani hizmet eden gençlerin önderliğinde tarih yazmaya devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlerden çok şeyler bekliyor. Bu millet ve ümmet sizlerden çok şey bekliyor. Sizler dünyanın pek çok yerinde eziyet çeken mazlumların umudu ve ümidisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” dedi.