Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı Belediyesi Başkanı Süleyman Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan, muhtarlar, STK ve mahalle temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

ak_parti_adapazari4.jpg

“Adapazarı Erdoğan diyecek”

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, milletin AK Parti’nin değişim iradesine her zaman sahip çıktığını, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde de yine milletin Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğini ifade etti. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise her oyun çok önemli olduğunun altını çizerek, “Bu Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde her bir oyun çok büyük bir önemi var. İnşallah Pazar günü sandıkta değişimin, mili iradenin yanında olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz” şeklinde konuştu.

ak_parti_adapazari3-001.jpg

“Türkiye prangalarından kurtuluyor”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Türkiye AK Parti iktidarı ile gelişimini ve değişimini engelleyen prangalardan bir bir kurtuluyor. Artık, her alanda daha da özgürleşen, gelişen, daima ileri diyen bir Türkiye var. Artık Cumhurbaşkanı’nı milletin seçtiği bir Türkiye var. Bu değişim, Sayın Başbakanımızın iradesi, çalışma temposu ile gerçekleşti. İnşallah 10 Ağustos’ta milli iradenin, Sayın Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.

ak_parti_adapazari5.jpg

“2023’e evet diyeceğiz”

AK Parti’nin istikametini milletten aldığını belirten AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, “Partimizin kuruluşundan bu yana her zaman milletimizin düşüncelerini önemsedik. Yönümüzü her zaman milletten aldık.  Hedeflerimizi milletimize göre belirledik, 2023 dedik. İnşallah 2023’te bu ülke, dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına girecek. Türkiye, iç ve dış politikada yakaladığı istikrarı devam ettirecek. Sakarya, AK Parti’ye her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde destek verdi. İnşallah Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu oran daha da artacak. Artık Türkiye kararını verdi. Ülkemiz için kötü senaryolar çizen ittifaklara dur diyeceğiz. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz” diye konuştu.

ak_parti_adapazari2-003.jpg

“Bu milletin adayı Erdoğan’dır”

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “10 Ağustos’taki tarihi günde sadece bir Cumhurbaşkanı seçeceğiz diye sandığa gitmeyeceğiz. Pazar günü, 2023 hedeflerimizi, hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Artık Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir kriz olmayacak diyebiliyorsak, bu Recep Tayyip Erdoğan’ın milletin adamı olmasından kaynaklanıyor. Eğer Cumhurbaşkanı adayı arıyorsak, bu makama en yakışacak aday; hayatını milletine adamış, milletine olan sevdası hiçbir şekilde tartışılmayacak olan Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.