AK Parti teşkilat temayül yoklamasına katılan AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, “İnşallah, bu dayanışmayla 16 ilçe belediyemizin tamamını ve Büyükşehir Belediyemizi alacağız” dedi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Serdivan Sakarya Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti belediye başkan aday adayı teşkilat temayül yoklamasına katıldı. Oy kullanmadan önce açıklamalarda bulunan Milletvekili Üstün, “Bugün burada bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Diğer partilerin böyle bir havayı yakalama, böyle bir organizasyonu yapma ihtimali yok. Partimize diktatör diyenler buradaki buluşmayı görsün. Biliyorsunuz ki bütün ilçelerden delegelerimiz ve teşkilat üyelerimiz geldi. Parti mensuplarımız, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerine oy kullanıyor. Bu gerçekleştirilen buluşma demokrasinin bir nimetidir. İnşallah buradan çıkacak sonuçlarla, önümüzdeki dönemde Sakarya için yerel bazda yönetecek başkanlarımızı belirlemiş olacağız” diye konuştu.

Açıklamalarının devamında 2014 yılında yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin oyunu arttıracağına inandığının altını çizen Üstün, “AK Parti’nin bu şekilde teşkilatlarının görüşünü alıyor olması, gelecek adına çok önemli bir etkendir. İnşallah, bu dayanışmayla 16 ilçe belediyemizin tamamını ve Büyükşehir Belediyemizi alacağız. Şehrimizi, ilçelerimizi 2023’e en iyi şekilde hazırlayacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde bundan önceki aldığımız oyun çok üzerinde oy oranına sahip olacağız. Memleketimize ve Sakaryamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.