Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, GENAR Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından Sakarya’da gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada anketin 15 – 26 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Toçoğlu, anket kapsamında 2 bin 970 vatandaş ile yüz yüze görüşmeler yapıldığını aktardı.
 
“Hizmet aşkımız kamçılanıyor”
Toçoğlu takipçileri ile şu mesajları paylaştı; “Anket sonucuna göre: AK Parti’nin Sakarya’daki oy oranı yüzde 71,3’tür. Bu büyük destekten dolayı siz değerli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Anket; Büyükşehir Belediyemize olan güveni de gözler önüne serdi. Yapılan araştırmaya göre Büyükşehir Belediyesi olarak şu anda oy potansiyelimiz yüzde 68,3. Sonuçlar hizmet aşkımızı daha da kamçılıyor.”
 
“Çalıştık ve bitti yok”
“Böylesi sonuçlar ‘Çalıştık ve bitti’ demekten bizi alıkoyuyor. Aksine bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz, şehrimizin geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Oyumuzun artmasıyla sorumluluğumuz da artıyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz, milletvekillerimiz, teşkilatlarımızla daha güçlü bir Türkiye hayali için birlikte çalışacağız.”