Sakaryalı bürokratlarla ziyaretine başlayan İl Başkanı Yunus Tever, kısa bir süre önce İŞKUR Genel Müdürlüğü görevine atanan, Akyazılı Bekir Aktürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

İl Başkanı Yunus Tever, ziyaretlerine Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar ve TÜRK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay’la bir araya gelerek devam etti. Sakarya’nın gündeminde yer alan konular üzerine istişarelerde bulunan Tever, “Şehrimizin her bir karış toprağına, bu şehrin çocuklarına ve geleceğine dair her birimizin sorumluluğu var. Ergün Atalay ve Şemsi Bayraktar gibi Başkanlarımızın şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Sağ olsunlar her iki başkanımızın da bugüne kadar birçok konuda şehrimize önemli katkıları oldu. Bugün yine kendileriyle şehrimizi ilgilendiren konular üzerine istişarelerde bulunduk. Sakarya bizim ortak sevdamız. Bizim başka şehrimiz yok. Bu yüzden sorumluluk duygusuyla hareket etmek durumundayız. Başkanlarımıza misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ankara’daki ziyaretlerine AK Parti Genel Merkez’inde; Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Milletvekili Kenan Sofuoğlu ve Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile bir araya gelerek devam eden Tever, Milletvekilleriyle Sakarya gündemli bir istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Teşkilat çalışmaları, kongre süreci ve Sakarya’da devam eden yatırımların masaya yatırıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

AK Parti Genel Merkez’indeki görüşmelerin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sakarya Milletvekilleriyle tek tek bir araya gelen Tever, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İl Koordinatörü olan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ve Trabzon Milletvekili Muhammed Balta’yı meclisteki odalarında ziyaret ederek, parti çalışmaları üzerine istişarelerde bulundu.