Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Başkan Süleyman Dişli, “12 yıldır ülkeyi yöneten, her alanda devrim niteliğinde ülkesine iyi hizmetler yapmayı amaç edinmiş bir başbakanımız var. Başbakanımız 1 Temmuz günü Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamadan önce son toplantısını sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirmişti. Son 12 yıldır Türkiye’yi gelişen bir ülke yapan başbakanımızın, Cumhurbaşkanlığı döneminde çok daha iyi hizmetleri olacaktır. Bu konuda da Sivil Toplum Kuruluşlarımızdan hem destek istiyoruz, hem de sizleri dinleyerek alanınızla ilgili sıkıntılarınızı öğreniyoruz. Bu ziyaretlerimizi bundan sonra sürdüreceğiz’’ dedi

STK’lar şehre çok duyarlı”

Sivil Toplum Kuruluşlarının belediyelerin vazgeçilmesi olduğunu belirten Başkan Süleyman Dişli, göreve geldikleri yıldan itibaren Sivil Toplum Kuruluşları ve temsilcilerinin her zaman görüşlerine önem verdiğini ifade etti. Adapazarı’nda faaliyet gösteren STK’ların gündemi yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Dişli, “Sakarya’da hizmet veren STK’larımızın şehrin sorunlarının çözümü için büyük çaba harcadıklarını görüyoruz. STK'lar vazgeçilmez kuruluşlardır. Ortak akıl oluşturarak bu şehre sizinle birlikte farklı projeler üretmek bizim hep önceliklerimiz arasında olmuştur” diye konuştu.

terziler_disli_ziyaret2.jpg

Kömürlü ütü hediye etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Terziler Odası Başkanı İbrahim Çokluk, “Belediyelerle STK’ların uyumu ve koordinasyonlu çalışması önemli. Belediyelerin bizimle irtibatlı çalışması, belediyelere de büyük avantaj sağlayacaktır. Başbakanı ile kaynaşmış bir ülke var. Yerelde de böyle olsun istiyoruz. Kazanan ülkemiz olsun” dedi. Ziyaret sonrası Terziler Odası Başkanı İbrahim Çokluk, içinde Başkan Dişli’nin fotoğrafının bulunduğu 5 bin ilmikten oluşan tablo ve eskiden kullanılan kömürlü ütü hediye etti.