AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde 26. İlçe Danışma Meclisini gerçekleştirerek, partililere ve sandık görevinde bulunanlara son hatırlatmaları yaptı. İlçe Danışma Meclisine Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İl Başkan Yardımcıları, İl yönetim Kurulu üyeleri ve Parti mensuplarının yoğun katılımıyla yapıldı.

“10 Ağustos milletin devrimi olacak”

İlçe Danışma Meclisinin açılışında konuşan AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemiz ve milletimiz için ne kadar önemli olduğuna değindi. Başkan Ak, “10 Ağustos’ta millet olarak Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğimizi temsil eden cumhurbaşkanını ilk defa doğrudan kendimiz seçeceğiz. Bu tarihi bir olaydır. Bu tarihi seçim Anayasadan, kurumların işlevlerine, toplumsal barıştan, Türkiye’nin dünya siyasetindeki rolüne kadar her alanı etkileyecek ve dönüştürecek bir devrimdir. Statükocu, elitist ve vesayetçi yapılara ve bunlara destek olan siyasal partilere, paralel yapıya rağmen milletimiz Ak Parti’nin değişim iradesine büyük bir çoğunlukla ve kararlılıkla destek vermiştir. Bu konudaki iradesini 3 yerel, 3 genel ve 2 referandumda ortaya koymuştur. Bu seçim değişim isteyen, ülkenin birliğini isteyen ve aydınlık bir Türkiye isteyenler ile tutuculuk, vesayetçilik ve karanlık bir Türkiye isteyenler arasında yapılacak bir seçimdir. Milletimiz her zaman olduğu gibi kendi iradesine, geleceğine ve ülkenin birliğine sahip çıkacaktır. Ak Parti olarak 2002’den bu yana Türkiye’nin en temel sorunlarını cesaretle ve kararlılıkla çözmeye çalışıyoruz. Sağlıktan eğitime, toplu konuttan ulaşıma, ekonomiden sosyal politikalara, enerjiden sanayiye, temel hak ve özgürlüklerden yargı sistemine, yerel yönetimlerden çevreye sosyal güvenlikten yoksulluğun azaltılmasına kadar geniş bir alanda birçok önemli reformları gerçekleştirmiştir” dedi.

“Kriz ve darbe korkusu kalmadı”

AK Parti İktidarıyla birlikte Türkiye’nin daha da güçlendiğine yapılan hizmetlere bakıldığında görüleceğini söyleyen ilçe Başkanı Mustafa Ak, “Türkiye artık siyasi ve ekonomik kriz endişesi içinde olan değil, herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Türkiye artık sağlıktan eğitime, ulaşımdan konuta adaletten emniyete kadar her alanda hizmetlerden mahrum olan insanların ülkesi değil, kaliteli hizmet alan insanların ülkesidir. Türkiye artık her sabah kriz veya darbe haberi alma korkusuyla yaşayanların değil, çocukları ve ülkesi için geleceğe güvenle bakan insanların ülkesidir. Türkiye artık yardım alan değil, yardım eden bir ülkedir. Takip eden değil takip edilen bir ülkedir. Türkiye artık kıyafeti veya inancı yüzünden okul ve devlet kapılarından kovulanların değil, her yaşam tarzının serbestçe ve birlikte yaşadığı bir ülkedir” diye konuştu.

“Sandıklardaki başarı milletimizindir”

AK Partinin 12 yıldır ülkede her alanda değişimi ve dönüşümü gerçekleştirdiğini kaydeden Başkan Ak, “Milletimizin her seçimde partimize göstermiş olduğu teveccüh, milletimizin de bu değişimi ve dönüşümü onayladığını göstermektedir. Partimizin bu başarısında öncelikle sandıkta görev alan milletimizin bizlere emanet ettiği oylara namusu gibi sahip çıkan siz görünmez kahramanlarımız olan sandık kurulu yönetimlerimizin sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimizin büyük payı vardır. Bu vesile ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tanıklık edeceğimiz tarihi gün olan 10 Ağustos’ta hep birlikte önemli bir sınavı daha vereceğiz. Bu sınav hepimiz için çok önemli. Başbakanımız, Cumhurbaşkanı adayımız, Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar ülkemiz için yaptığı hizmetler için vefa borcumuzu, teşekkür borcumuzu ödeme imkânı sunan bu sınavda Başbakanımızı en yüksek oyla seçtirmek için hep birlikte canla başla çalışmalıyız. Yeni Türkiye, büyük ve öncü Türkiye olacaktır” dedi.

İlçe Danışma Meclisi daha sonra Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Sandık Yönetiminde görev alanlara yapılan sunumlar eşliğinde devam etti. 

ak_parti_adapazari2-002.jpg