Yapılan yoklamanın ardından birim başkanlarının faaliyet raporlarını sunduğu toplantıda yaklaşan genel seçim ile ilgili ortaya konulacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek, ülkenin içinde bulunduğu duruma değinerek; “Türkiye’nin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik sıkıntılardan kimse bahsetmiyor. Suni gündemlerle vatandaş  oyalanıyor. Mevcut iktidar kendiyle çelişen bir siyaset izliyor. Dün söylediklerini bugün inkar eden bir iktidar ile karşı karşıyayız. Şimdiye dek yapılan ne kadar yanlış varsa bunların tamamını sözüm ona paralel yapıya mal eden bir iktidarın dönüp kendini samimi olarak sorguya çekmesi gerekir” dedi.

saadet_partisi1.jpg

İktidarın hizmet noktasında söylediklerini de eleştiren Öztek; “Biz yol yaptık, kalkındık diyorlar. Yol yapmakla kalkınma olmaz. Kalkınma ancak sanayileşme ve teknolojide yapılacak hamle ile olur. Dünya çapında marka olmuş firmalara sahip olmakla, yerli otomobilini, yerli uçağını, tankını yapmakla, bilişim teknolojisinde dünya ile yarışla olur. Kısacası üretimle, üretimi artırmakla olur” şeklinde konuştu.

saadet_partisi3.jpg

“İktidarın uyguladığı mevcut sistem ülkeyi refaha değil her yönüyle içinden çıkılamayacak bir duruma itmektedir” diyerek konuşmasını sürdüren Prof. Dr. Latif Öztek; “Ülkemizi bu durumdan kurtaracak yegane kadro Milli Görüş kadrolarıdır. Bundan dolayıdır ki her seçimde olduğu gibi bu seçimde de sizlere çok iş düşmektedir. Her bireyimizin canla başla çalışması ve Saadet Partisi’ni bu seçim iktidara taşıması ülkemiz ve İslam alemi için muhakkak ama muhakkak gereklidir. Çünkü kurtuluş ancak Saadet Partisi ile mümkündür” dedi.

Partiye katılım gösterenlere rozetlerinin takıldığı toplantı sonunda en çok üye yapan parti üyesi Kerim Öz’e de “Davam” kitabı hediye edildi. 

saadet_partisi4.jpg