Sakarya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “AK Parti; demokrasiye her platformda saygı gösteren, siyasetin çıtasını her geçen gün yükselten bir partidir. Bunu bugün temayül yoklamamızda en net şekilde görmekteyiz” dedi.

AK Parti Yerel Seçimler Teşkilat Temayül yoklaması Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Temayül yoklaması hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Dün 4 büyükşehrimizde, bugün de 12 büyükşehirle birlikte Sakarya’da AK Partimizin Mahalli Seçimler Teşkilat Temayül yoklamamızı icra ediyoruz. Teşkilatlarımızın kanaatlerini almak üzere bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Teşkilat olarak bu organizasyona en iyi şekilde hazırlandık. Salonumuzda çok kullanışlı bir düzen oluşturarak herkes en hızlı şekilde oy verme işlemini gerçekleştiriyor. Tüm parti mensuplarımıza hazırladıkları bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin her platformda sandığa saygı gösteren bir teşkilat olduğunun altını çizen Recep Uncuoğlu, “Bugün burada aslında bir demokrasi bayramı yaşanıyor. Partimizdeki tüm aday adayları, farklı görüşteki teşkilat mensuplarımız hep birlikte kol kola oylarını kullanıyor. Siyasetin çıtası her geçen gün AK Parti’yle yükseliyor. Biz sandığa saygı gösteren bir partiyiz. Merkez yoklamasının karar sürecine dahil edilmiş olması Sayın Başbakanımızın sandığa duyduğu saygının en net göstergesidir. Bu demokrasi bayramımızın tüm ilçelerimize ve Sakarya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.