AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarını Adapazarı ve Kocaali’de sürdürdü. Programı kapsamında Adapazarı’nda ev ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, günün devamında Kocaali’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Koğupelit, Akçagöl, Çakmaklı, Karadere, Kestanepınarı, Akpınar ve Kirazlı mahalle sakinleri ile bir araya gelen Recep Hacıeyüpoğlu, yeni ve eski Türkiye’ye dair açıklamalarda bulundu.

“Hesap sorumluluğuyla hareket ettik”

Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, “90’ların istikrarsız, güven vermeyen, kaotik atmosferini bugün tekrardan hatırlatmamız gerekiyor. İleriye dönük etkilerini hesap etmeden seçim ekonomisi uygulayan hükümetlerin Türkiye’yi ne tür krizlere soktuklarını unutmuyoruz. Popülist yaklaşımlar, yüzde 300 gibi dev zam oranlarıyla ücret, fiyat ve hizmet dengesini tarumar eden, ülkemizi büyük ekonomik krizlere iten hükümetleri unuttuk mu? Türkiye 5 Nisan 1994 kararları sürecine nasıl girdi? AK Parti hiçbir zaman seçim ekonomisi uygulamadı. Yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. İki cihanda hesap sorumluluğuyla milletimize hizmet sunduk. AK siyasetin farkı budur” diye konuştu.

 

“Türkiye’yi sınıfta bıraktılar”

Recep Hacıeyüpoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Muhalefet partilerinin karnelerinde hangi dönem iyi notlar gördük? Onlar sadece Türkiye’nin sınıfta kalması için çalıştılar. Bugün MHP, CHP, HDP, paralel yapı ve diğer üst akılları Türkiye’nin yerinde sayması için ortak hareket ediyorlar. 7 Haziran’a sayılı günler kaldı. Sakarya’da gezilmedik yer, sıkılmadık el bırakmadık. Tablo net; Sakaryalı kardeşlerimiz kepçeyle alan, kaşıkla verenleri unutmuyor. Sırtında boş yumurta küfesiyle gezenlere prim vermiyor. Türkiye’nin değişim ve dönüşümünün AK Parti eliyle gerçekleşeceğine inanıyor. 7 Haziran’da sandığın özeti de bu olacak. Son sözü Sakarya söyleyecek.”