Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karapürçek İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Kongresi’ne katıldı. Karapürçek Kongre Salonu’nda gerçekleştirlen kongrede AK Parti MKYK Üyesi Recep Uncuoğlu, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti eski Milletvekili Ali İnci, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ve çok sayıda katılımcı yer aldı. AK Parti Karapürçek İlçe Başkanlığı’na yeniden Cemalettin Selim seçildi.

Yoğun çalışmalar

Karapürçek İlçe Başkanı Cemalettin Selim, “AK Parti Karapürçek teşkilatı olarak hemşehrilerimizle irtibatımızı hiç kesmedik. Engelli ve yaşlılarımıza ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli destekler verdik. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalarla üye sayımızı 3 bine yaklaştırdık. Birlikte ilçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla omuz omuza mücadeleler verdik. Seçimlerde bu çalışmalarımızın meyvelerini topladık ve ilçe olarak başarılı sonuçlara imza attık” derken Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Kongremiz hayırlı olsun. Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kısa süre içerisinde her şey çok güzel olacak. Yeni yönetimimize başarılar diliyoruz” dedi.

33 milyonluk altyapı yatırımı

Başkan Zeki Toçoğlu, “Kararpürçek altyapısı olmayan ilçelerimizden biriydi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda bir şeyler yapmak için adım attık. 33 milyonluk yatırımla ilçemizin altyapısını yeniliyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde Karapürçek çok güzel bir hal alacak. İlçe belediyemizle olan iyi diyalogumuz işlerimizin önünü açtı ve çalışmalarımıza hız kazandırdı. İlçemizin uzun yıllardır gündeminde olan Karapürçek’e giriş yolunun genişletilmesi hususu da Milletvekillerimizin destekleriyle başladı. İnşallah hızlı bir şekilde tamamlanacak. Görüldüğü üzere hizmetler konusunda hiçbir sorunumuz yok. Biz birbirimize destek olmaya devam ettikçe de hizmetlerimiz kesintiye uğramadan sürecektir. Ülke olarak önemli bir seçim sürecine giriyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürmeliyiz. Bu vesileyle kongrenin hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetimimize başarılar temenni ediyorum.”

Karapürçek büyüyor

Milletvekili Üstün, “Zaman çok hızlı geçiyor. 2001 yılında Hasan Ali Çelik’le Karapürçek’e gelmiştik. Allah razı olsun sizler her daim AK Parti’yi desteklediniz. Her koşulda ve durumda Cumhurbaşkanımızın arkasında durdunuz. İnşallah Karapürçek, sanayisiyle, eğitim alanlarıyla, tarımıyla gelişmeye devam edecektir. Yatırımlar Karapürçek’te hayata geçiyor. Hemşehrilerimiz ilçenin büyüdüğünü ve geliştiğini biliyor. Bu gelişme ve büyümeyle Sakarya’mız AK Partimizin kalesi durumunda. Şimdi daha fazla çalışma zamanı. İnşallah Karapürçek örnek bir çalışma azmiyle örnek olacaktır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.”

Çıta çok yükseldi

İl Başkanı Kılıç, “Geride kalan 15 yılda yapılan hizmetlere baktığımız zaman bütün alanlarda çıtanın yükseldiğini görüyoruz. Bu doğrultuda toplumun beklentileri de yükseldi. Artık hemşehrilerimizin mutluluğu için daha büyük hizmetler gerekiyor. 50+1 oy oranına sahip olmamız gerek. Toplumun çıtası ve oy oranı yükseldi. Bize düşen daha fazla çalışmaktır. Sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları en güzel şekilde yürütmeliyiz. Biz mücadele edelim, takdir Allah’tandır” dedi.

Davamızın bilinciyle ayaktayız

İl Koordinatörü Keşir, “Öncelikle Büyükşehir Belediyesi’nin ve Karapürçek Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirmiş olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Partimiz bugünlere gelene kadar birçok olay yaşadı. Ne yazık ki üzerinde yaşadığımız bu coğrafyada oyunlar hiç bitmek bilmiyor. Bizler bu oyunlara yenilmeden davamızın sorumluluk bilinciyle ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bakınız biz ülke olarak kısa süre önce 15 Temmuz’u yaşadık. Ama üzerinden çok geçmeden dünyanın en büyük köprüsü için Çanakkale’de temel attık. Önümüzde önemli bir seçim süreci var. Bu seçim sınavını tüm mazlumlar için vereceğiz. Bu kutlu davada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”