Akyol açıklamasında, “Sayın Başbakanımız çok değerli bir isim olan Fevzi Kılıç arkadaşımızı il başkan adayı olarak açıkladı. Bundan sonra bize düşen, İl Başkanı adayımızın yanında olmaktır” dedi.

“Var gücümüzle çalışacağız”

Fevzi Kılıç’ın, AK Parti Sakarya İl Başkan adayı olarak açıklanmasını değerlendiren İl Başkan adaylarından Avukat Sezai Akyol, ''Kılıç, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı yapmış, örgütlerimizin işleyişini bilen, çok değerli bir isim. Öncelikle Fevzi abimize hayırlı olsun diyorum. AK Parti Sakarya’da  Kılıç’la birlikte yoluna emin adımlarla ilerliyecektir. Bizler de kendisinin her zaman yanında olacağız” dedi.

“11 arkadaşımız da değerli”

Akyol açıklamasının devamında, “Başından beri söylediğim bir şey var, ilk başta Ankara'ya çağrılan 11 arkadaşımızın hepsi birbirinden değerli isimlerdir. Bu süreçte 11 isimden biri Sayın Başbakanımız tarafından partimizin Sakarya İl Başkan adayı olarak belirlenecekti. Bu isim Fevzi Kılıç oldu. Bundan sonra bize düşen, İl Başkanı adayımızın yanında olmaktır. 2015 seçimleri Ülkemiz adına çok önemlidir. Bizler büyük resmin farkındayız. 2015 seçimleri için var gücümüzle çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Akyol ayrıca, süreç içerisinde kendisine gösterilen ilgiden dolayı de teşekkür etti.