Ramazan Bayramı boyunca kahve kahve gezerek 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatan ve bayram sonrası bu ziyaretleri sürdürerek dükkanlara, kahvehanelere misafir olmaya devam eden Alemdar, bu kez Köprübaşı Mahallesi’ndeki ev toplantısında mahalle sakinlerine Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin Türkiye için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

“Milletimiz her şeyin farkında”

AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya’nın da katıldığı toplantıda Alemdar; çarpıtılarak verilen mesajlarla milleti kandırmaya ve yönlendirmeye çalışanlara en büyük cevabın yine millet tarafından 24 Haziran’da sandıkta verileceğini söyledi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, sadece dışarıda değil içeride de Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen güruhların olduğunu ifade ederek, “Ne yazık ki art niyetliler, yalan üzerine kurulu siyasi kampanyalar yürütüyorlar. Her seçim öncesi bıkmadan, usanmadan ve utanmadan bunu yapmaya devam ediyorlar. Ama hamdolsun ki milletimiz doğruyu ve yanlışı biliyor ve bugüne kadarki tüm seçimlerde de gereken cevabı onlara verdi. 24 Haziran’da da milletimiz sandıklara giderek Türkiye’nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen o zihniyete gereken cevabı verecektir” dedi.