Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi parti genel merkezinde il başkanları ile bir araya geldi.

MHP’de İstanbul’da nüfus yoğunluğu bulunan iller sıralamasına göre gerçekleşen üçüncü ve son etap toplantıya Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ile birlikte 49 il başkanı katıldı.  

“Haydi hemşehrilerle buluşmaya”

Bahçeli, il başkanlarından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerine ulaşmalarını, İstanbul seçiminin Türkiye açısından önemini ve CHP ile HDP, İP ve SP’nin tam manasıyla ilan edilmemiş olan ittifak ilişkisini hemşehrilerine anlatmalarını istedi. Bu kapsamda MHP Sakarya İl Teşkilatı da, İstanbul’da yaşayan Sakaryalılara ulaşacak.

“İstanbul’da çalışacağız”

Ankara dönüşü konuyla ilgili değerlendirmede bulunan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, “Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda İstanbul seçimleri öncesinde Sakarya İl Teşkilâtımız, İstanbul'da yaşayan Sakaryalı hemşehrilerimiz ile buluşacak. Çalışmalarımız belirli aralıklar ve programlar dahilinde 23 Haziran gününe dek devam edecek” dedi.