Saadet Partisi Eyüp Yıldırım başkanlığında yapılan Ağustos ayı İl divan toplantısına, Osman Ünlü, Fahrettin Bay ve Birol Kaçar divan üyeleri olarak iştirak ederken, İlçe Başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

Seçim sonrası yapılan İl divan toplantısında, Türkiye’nin iç ve dış siyasi gelişmelerini değerlendiren İl Başkanı Eyüp Yıldırım, 7 Haziran seçimlerinin üzerinden 73 gün geçtiğini, bu süre içerisinde hiçbir şey yapılmadığını ve iktidar ve muhalefet partilerinin adeta orta oyunu oynadıklarını savunarak; "Ülke, 73 gündür tarihin en pahalı tiyatro oyununu izlemiştir. İktidar ve muhalefet partilerinin 73 gündür oynadığı bu koalisyon tiyatrosunun ülkeye maliyeti en az 96 milyar liradır" diye konuştu.

Erken seçim tarihinin 01 Kasım olarak belirlendiğini hatırlatan İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi teşkilatlarının her zaman il yönetiminden sandık başkanlarına ve üyelerine kadar seçimlere hazır olduğunu işaret etti. 45 yıldır milletimizin saadet ve selameti için hakkı hakim kılmak için siyasi mücadele içinde olduklarını söyleyen Yıldırım, içinde bulundukları davanın ecrini inşallah, Allah (CC) tarafından verileceğini söyledi.

Konuşmaların ardından İl divan toplantısı İlçe başkanlarının sözlü ve yazılı vermiş oldukları aylık faaliyet raporları ile devam etti.