“Halkın dertleriyle dertleneceğiz”

CHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı İsmail Kılıç, Adapazarı İlçe Başkanı Fatma Kurtuluş ve Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Çökekler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Burada Çökekler sakinlerine hitap eden Kılıç, “Adapazarı’nda gittiğimiz her yerde belediye ile ilgili ayrı bir şikayet duyuyoruz. Biz bu şikayetlerin sebebini biliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi Adapazarı maalesef iyi yönetilmemiş. Özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları nedir ne değildir diye kimse dertlenmemiş. Biz çiftçimizin, esnafımızın, emeklimizin, ev kadınlarının, öğrencinin dertleri ile dertlenen bir belediye istiyoruz” dedi.

“Söylem değil proje”

Kılıç ayrıca, “Gelin bu gidişatı değiştirelim. Bu otobüs direksiyondaki şoförü değiştirerek bizi huzura ve kazanca götüremez. Gelin bu otobüsü değiştirelim. Bu otobüste artık yolculuk etmenin iyi yanı kalmadı. 31 Mart günü sandıkta halkımızın desteği ile Adapazarı’nı hak ettiği yere getireceğiz. Söylem değil proje üreteceğiz. Hayatınıza dokunan, daha çok kazanacağınız, daha huzurlu hissedeceğiniz projeleri uygulamaya koyacağız. Biz birileri için değil, halk için çalışacağız. Sosyal Belediyecilik ile insanlarımızla umut olmak istiyoruz” diye konuştu.

“Nehir kenarına düzenleme”

Kılıç son olarak ise şunları kaydetti, “Sakarya Nehrinin üzerinde bulunan Tarihi Sakarya Köprümüzün çevresinde bir düzenleme yapmak istiyoruz. Bu köprünün Sakarya’nın simgesi olması gibi yapacağımız düzenleme ile bu bölgenin de bir cazibe bir huzur merkezi olmasını arzu ediyoruz. Köprü çevresi ve nehir kenarı sosyal donatıları ve 7 gün açık Organik köylü pazarı ile insanımızın kazandığı, Adapazarlının yeniden huzur bulduğu cazibe merkezi haline gelecek. Köylü kazanacak, esnaf yaşayacak. Sakarya Köprüsü çevresinde yapacağımız düzenleme ile burada yaşam alanları, parklar, çay bahçeleri, piknik alanları ve doğanın ruhuna uygun tesisler olacak. İnşallah 31 Mart’ta halkımızdan yetkiyi alarak buradaki çalışmalarımıza süratle başlayacağız.”