Seçim süreci

Sakarya genelinde çalışmalarını sürdüklerini vurgulayan AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, “AK Parti gücünü milletten alan bir siyasi partidir. Bizde bunun bilincinde olarak adaylığımız boyunca halkımızla iç içe olarak onların dertleri ile dertlendik, sorunlarını dinleyerek Yeni Türkiye’yi anlattık. Hamdolsun Sakarya’da partimize gösterilen teveccüh bizleri son derece mutlu ediyor. Milletimiz Yeni Türkiye yolunda çağ atlayan Sakarya’nın farkında. Bu millet muhalefetin uçuk vaatleri ile yeni bir maceraya atılmayacak kadar AK Parti’nin hizmet şiarı ile tanışmış durumdadır” dedi.

 

STK’ları önemsiyoruz

Sakarya’da STK’lar ile bir araya geldiklerini de sözlerine ekleyen Doğru, “Biz siyasetin vazgeçilmez unsurlarından olan Sivil Toplum Kuruluşlarını her zaman önceledik ve siyaset tarzımızda onların görüşlerine yer verdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun 30 Mart’ta yeniden göreve gelir gelmez STK’larımızı meclis çatısı altında yerel yönetimlere destek olmaya çağırması da bu düşüncenin bir ürünüydü. Milletvekilliği yolunda STK’larımızın bizler hakkında ki düşüncelerini öğrenmek ve onlardan istifade etmek için toplantılar düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 “7 güzel insan Ankara’ya

Doğru son olarak şunları kaydetti: “AK Parti döneminde Sakarya adeta kabuğundan sıyrılmış ve yeniden inşa edilmiştir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da sıklıkla ifade ettiği gibi, 1999 depreminde yıkılan ve koalisyon hükümetinin de enkazı altında kaldığı; Sakarya bizim dönemimizde yeniden inşa edildi. Biz Sakarya halkına sevdalı kadrolar olarak bu şehre hizmet etmenin ancak bu şehri severek gerçekleşeceğini çok iyi biliyoruz. Halkımız her şeyin farkında. Ayaklarımız sahaya basıyor ve halkımızın bize olan teveccühlerini görüyoruz. Biz sadece seçim döneminde vatandaşa yüzünü dönen bir parti değiliz. AK Parti halkın ve milletin partisidir. Allah’ın izni ile Sakarya 7 Haziran’da rekor oy ile AK Parti’nin 7 güzel insanını Ankara’ya gönderecektir.”