Seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına devam eden AK Parti Adapazarı İlçe teşkilatı toplantılarına ara vermeden devam ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Ak başkanlığında toplanan ilçe yönetimine, Seçim Koordinasyon Başkanı Metin Kurtuluş tarafından, yapılan çalışmalar ve bundan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol ise mahalle ve köylerde yapılan çalışmaları anlattı.

Toplantı, açılan ve açılacak olan seçim irtibat bürolarının yönetim kurulu üyeleri tarafından belirlenmesiyle devam etti.

ak_parti_adapazari2-011.jpg

İlçe Başkanı Mustafa Ak, Yönetim Kurulu Üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, seçimlere 3 hafta gibi kısa bir süre kaldığını belirterek, “7 Haziran seçimlerine 3 haftadan kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında bu zamana kadar nasıl gece gündüz demeden çalıştıysak bundan sona daha fazla çalışacağız. Bu kısa süre zarfından işimizden, ailemizden vakit ayıracağız. Teşkilat olarak ülkemiz için, memleketimiz için sahalarda olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.