Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak makamında Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez’i ağırladı.  Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Sönmez’ e Yönetim Kurulu Üyeleri; Murat Avcı, Yavuz Bingöl, Muhammed Durmaz, Harun Kestane eşlik etti. Sağlık-Sen Şube Başkanı Abdullah Sönmez İlçe Başkanı Mustafa Ak’a sağlık sektörü konusunda bilgiler vererek, yaşadıkları sıkıntıları aktardı. İlçe Başkanı Mustafa Ak, Sağlık konusunda sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek şunları söyledi.

Başkan Ak, “Sivil Toplum Kuruluşları bizim her zaman önceliğimiz olmuştur. Sağlık sektörü ise en önem verdiğimiz konular arasında yer almaktadır. Şehrimizde ve ülkemizde yapılan yatırımlar konuya verdiğimiz ehemmiyeti göstermektedir. Sıkıntılar ve sorunlar idareciler ile yapılan görüşmeler sonucunda çözülmektedir. Sağlık hassas olduğumuz bir konu. Burada devreye Sivil Toplum Kurumları girmektedir” dedi. İlçe Başkanı Mustafa Ak, ziyaretlerinden dolayı Sağlık-Sen Sakarya Şube Başkanı Abdullah Sönmez’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.