Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından “Ramazan'ın Bereketi, Kardeşliğin Saadet'i” başlığı altında tertip edilen program kalabalık bir katılımla yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Pansiyonu'nda yapılan iftara yaklaşık 200 kişi iştirak etti. Adapazarı Merkez İlçe teşkilatı ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında, GİK Üyesi İsmet Aksoy, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ilçe Başkanları, İl ve ilçe Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili yer aldı.



İftar vaktinin girmesiyle okunan ezanın eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı. Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım bir selamlama konuşması yaparak, Türkiye'nin iç ve dış siyasi gelişmelerini değerlendirdi. Yıldırım,  "Müslüman ülkeler adım adım parçalanıyor, işgal ediliyor. Kürt, Türk, Şii, Sünni, Arap, Acem denilerek her türlü etnik ve mezhebi farklılıklar tahrik ediliyor, kışkırtılıyor. Coğrafyamız hızla büyük bir savaşın içine itiliyor. Hiç şüphesiz ki, tek çözüm İslam ülkelerinin birlik ve beraberlik içinde olmalarıdır. Bu kirli oyunu bozmanın tek yolu, ne pahasına olursa olsun İslam Birliği’ni kurmaktır. 7 milyarlık insanlık aleminin İslam aleminin birliğine bütünlüğüne ihtiyacı var. 1,5 milyarlık İslam aleminin sesi meydanlarda değil masada gür çıkacak liderlere ihtiyacı var. Dünyanın da Türkiye’nin de Milli Görüş’ün umdelerine, misyonuna ihtiyacı var” dedi.