İl Kadın Kolları Ocak ayı İl divan toplantısını parti İl merkezinde yaptı. Toplantıda konuşan Latif Özkök, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerin Türkiye adına çok önemli olduğunun altını çizdi.

Saadet Partisi’nin mutlaka meclise girmesi gerektiğini işaret eden Özkök, kadın kolları olarak girmedik ev bırakmamalarını istedi.  Ev ziyaretlerinin önemine değinen Özkök, Milli Görüş Teşkilatı'nın 1969 yılından beri var olduğunu, Türkiye'de kadının ilk defa siyasi teşkilatlarda yer almasının Milli Görüş ile başladığını ve diğer siyasi partilere geçtiğini belirtti ve “Saadet Partisi kadın seçmenlere en kolay olarak ev ziyaretleri ile ulaşabilir. Bu sebeple Sakarya İl Kadın Kolları çok iyi organize olup, nokta hedeflerle partimizin misyonunu anlatacaktır. Ekonomik ve sosyal hedeflerimizi halkımıza anlatacaktır” dedi.

Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zuhal Arslan da, İl yönetim kurulu üyeleri ile yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini, her hafta ilçe ziyaretleri yaparak etkin ailelerle buluştuklarını, ev sohbetleri düzenlediklerini belirtti. Arslan, “Saadet Partisi mutlaka meclise girecektir. Türkiye seçmeninin yarısı kadın nüfusundan oluşmaktadır. Biz bunun farkında olarak Yeni bir dünya, yeni bir Türkiye için çalışıyoruz” şeklinde çalışmalar hakkında bilgi verdi.