28 Şubat Cumartesi günü Orhangazi Kültür Merkezinde Saat 19.00’da gerçekleştirilecek program hakkında bilgiler veren Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkan Vekili Ali Ahmet Çelik, Erbakan’ı anmak ve anlamak adına her yıl bu tür faaliyetler tertip ettiklerini ve asrın en önemli siyasi lideri olan Necmettin Erbakan’ın fikirlerini, öğretilerini ve tüm dünya insanlarına yaptığı katkıları halka anlatmak adına çalıştıklarını beyan etti.

Çelik, “O Ülkemize toplumsal kalkınmanın Önce Ahlak ve Maneviyat ile olacağını, Ahlakı ve Maneviyatı çürümüş toplumun yok olmaya mahkum olacağını öğreten, her şeyden önemlisi de insanımızı Siyonizm gibi bir baş belasından haberdar eden, İslamsız Saadet olmayacağını kabullendiren yegane liderdir” diyen Çelik; “Bizler onun çizdiği bu hak dava yolunda, onun metotlarıyla çalışmaya devam ediyoruz ve dünyaya adil bir düzen hakim olana dek bu zalim sistemin karşısında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya kurmayı hedef almış bir liderin öğrencileriyiz. Ve ömrümüz yettiğince bu hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Düzenleyecekleri programa konuşmacı olarak Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın katılacağını söyleyen İlçe Başkan Vekili Ali Ahmet Çelik; “Tüm Sakarya halkını Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı anlatmaya çalışacağımız bu güzel programa tüm sevdikleri ile birlikte davet ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.