Sakarya İlçe Başkanları ile yapılan toplantıda basına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Eyüp Yıldırım, “Saadet Partisi Eylül ayı genişletilmiş İl Divan toplantısını Genel Başkan Yardımcımız İlyas Tongüçbey’in iştiraki ile gerçekleştireceğiz. Orhangazi Kültür Merkezi’nde yapacağımız, İl divan toplantımıza tüm ilçelerimiz yönetim kademeleri ile katılacak” dedi.

16 ilçe başkanında hazır bulunduğu toplantıda tüm hazırlıkların 2015’te yapılacak Genel seçimlere olduğunu kaydeden İl Başkanı Yıldırım, “Hedef Genel seçimler. Milletimiz bu sefer Saadet Partisi diyecektir. İnşallah, partimizi TBMM’ne götürecektir. Gayretli çalışmalarımızla arazide bir tek kişi kalmayacakmış gibi Saadet Partisi’ni anlatacağız. Bu seçimler, hem Türkiye, hem de İslam Alemi için önemli. Milletimizde bizim yapacağımız çalışmalarla bunun farkına varacaktır” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, toplantının önemine istinaden şu görüşlere yer verdi; “Saadet Partisi olarak, bundan sonra da, ülke yöneticilerinin icraatlarında, “Hayra motor, şerre fren olma” görevimizi aynı titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü Milli Görüş bu toprakların vicdanıdır. Bu ülkenin tek çaresi, tek kurtuluş reçetesidir. Bizim derdimiz makam derdi değil, hizmet aşkıdır, Millet aşkıdır. Herkes bilsin ki bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, iktidarın doğru hizmetlerini teşvik etmek, yanlış faaliyetlerini engellemek için her türlü gayret ve çabanın içinde olacağız. Kınayanların kınamasından çekinmeden, korkmadan, hak bildiğimiz doğruları en gür sesle haykırmaya devam edeceğiz.”