AK Parti Erenler Belediye Meclis Üyesi Rıdvan Ulusal, partisinin Erenler Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Ak Parti Erenler İlçe Yönetim Kurulu’nda 2011 yılından beri görev yapan ve İlçe Başkanı Osman Hira ile birlikte ilçede başarılı çalışmalara imza atan ve aynı zamanda TOBB Sakarya  Genç Girişimciler Kurulu Meclis Üyesi Sigortacı Rıdvan Ulusal, partideki görevinden istifa ederek, Mart 2014 Mahalli İdareler seçiminde AK Parti Erenler Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Başvurusu babası ve yakın dostlarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Rıdvan Ulusal, MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şubesi’nde de 2009-2012 yılları arasında 3 yıl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuş ve Sakarya Genç MÜSİAD’ın Türkiye genelinde 1. olmasında da büyük rol oynamıştı. Başvuru belgesini teslim alan İlçe Başkanı Osman Hira, “Rıdvan Ulusal kardeşimiz, teşkilatımızın en genç üyesi olup, başarılı ve çalışkan bir kişiliğe sahiptir. İnşallah ilçemizde belediye meclis üyesi olduğu taktirde bu başarısını burada da sürdüreceğine inanıyorum. Kendisine öncelikle hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, adaylık yolunda başarılar dilerim” dedi.