AK Parti Sakarya İl Teşkilatı 67’nci Danışma Meclisi 4 Şubat Cumartesi günü 19.00’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’ın da katılacağı Danışma Meclisi’ne görevde bulunan teşkilat üyelerinin yanı sıra, geçmişte görev yapmış il, ilçe başkanlarıyla belediye başkanları ile yöneticiler de davet edildi.
 
Atatürk spor salonu
Danışma Meclisi’ne ayrıca milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları, sandık kurulu başkanları, partinin her kademesinde görev yapmış teşkilat mensupları ve partililer de katılacak. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da toplantıya telekonferans yöntemiyle katılması ve partililere hitap etmesi bekleniyor.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Danışma Meclisi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirterek, tüm Sakaryalıları 4 Şubat Cumartesi akşamı 19.00’da Atatürk Spor Salonu’na beklediklerini söyledi.
 
“Yüzde 75 hedefi”
Başkan Kılıç, “Şahsım ve yönetim kurulumuza bu kutsal görevin tevdi edildiği iki yıl oldu. Biz de AK Parti ailesi olarak Anayasa Değişikliği Referandumu öncesi partililerimizle bir araya gelmek istedik. Toplantımızda iki yılın değerlendirmesine de yapacağız. Ayrıca teşkilat üyelerimizle referandum öncesi startı hep birlikte vereceğiz. Sakarya’nın AK kadroları birlik ve beraberlik içerisinde referandumda Sakarya’mız için belirlediğimiz yüzde 75 oy hedefinin çok üzerine çıkmak için var gücümüzle çalışacaktır” dedi.