Esnaftan destek

Esnafa işlerinde başarılar dileyen Abay, onların sorunlarını dinledikten sonra çözüm yollarını anlattı. Başkan Adayı Fahrettin Abay’ı dikkatlice dinleyen bölge esnafı, seçimlerde Milli Görüşü destekleyeceğini söyledi.

“Çözümler sunuyoruz”

Saadet Partisi burada halkımızın ve Hakk’ın yardımıyla mutlaka zafere ulaşacak diyen Fahrettin Abay,  “Ortak paydamız tabi ki Sakarya. Her şey Sakarya için diyoruz. Kentimizin gelişmesi, kalkınması ve hak ettiği noktaya ulaşması için çözülmesi gereken başlıca sorunlara dikkat edilmesi gerekir. Herkesin gece gündüz demeden çalışması lazım. Biz Saadet Partisi olarak üzerime düşen görevi yerine getiriyor, halkımızın sorunlarıyla bire bir ilgileniyor ve çözüm üretiyoruz. Çok şükür gördüğümüz destek de bizlere güç veriyor” dedi.

“Sakarya bir mozaik”

Büyükşehir Başkan Adayı Fahrettin Abay, akşam programında ise Hemşinliler Derneği’ni (HEMDER) ziyaret etti. Sakarya’nın Türkiye’de örnek olacak bir kültür mozaiği olduğuna dikkat çeken Abay, “Sakarya’mız insanıyla, doğasıyla, tarımı ve sanayisiyle ülkemizin dikkat çeken illeri arasında fakat bu yeterli değil. Sakarya, daha fazla ileri gitmeli. Bu yüzden genelde de yerelde de Milli görüş belediyeciliğini öneriyoruz. Kaynakları israf etmeden kullanabilecek tek parti Saadet Partisi’dir. Liyakate ciddi manada eğilen tek parti de Saadet Partisi’dir. Bu yüzden kalkınma bizimle olacaktır. Bundan kimse şüphe etmesin.

“Halkımızla el ele”

Deneyimle ekibimizle hazırladığımız gerçekçi ve akılcı projeler, Büyükşehir ve tüm ilçelerimizi ayağa kaldıracaktır. Söz verdik ve inşallah yerine getireceğiz. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Sakarya’mızda da çok ciddi manada destek görüyoruz. Biz hazırlandık, 1 Nisan’da halkımızla el ele vererek Sakarya’mıza Milli Görüş belediyeciliğini kazandıracağız.”