AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Programı kapsamında Adapazarı’nda bir dizi programa katılan Hacıeyüpoğlu, Karasu Limandere’de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Limandere sakinlerine yeni Türkiye hedefi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Recep Hacıeyüpoğlu, ziyarette paralel yapıya ağır eleştiriler yöneltti.

Paralele Geçit Yok!

Paralel yapının himmet paraları ile Türkiye gerçekliğini tahrif etmeye giriştiğinin altını çizen Hacıeyüpoğlu, “Dershaneleri, yurtdışı çalışmaları ve diğer tüm bu alanlarda paralel yapı masumiyet ilizyonunun arkasına sığındı. Tıpkı 28 Şubat gibi 17 ve 25 Aralık darbe teşebbüslerini de bin yıl sürecek sandılar. Yanıldılar! Yeni Türkiye’nin yeni darbecilerine geçit vermeyeceğiz. Bu mücadele kararlılıkla sürdürülecek. Limandere’den bir kez daha sesleniyorum; Ne Karasu, ne Limandere, ne Hendek, ne Geyve sahipsiz değildir. Birilerinin pusulası Türkiye’nin çöküş istikametine sabitlenmiş olsa da, biz paralele geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.

Kirli Yapılarla Kirli İlişkiler

Açıklamalarının devamında Limandere özelinde tüm Sakarya ve Türkiye’nin bu şantaj düzenine geçit vermeyeceğini de belirten Hacıeyüpoğlu, “Muhalefet partilerinin devlet organizmasını ele geçirmek isteyen bu kirli yapılarla ilişkisi de artık hepimizin malumudur. Birileri hatırlatma hedefiyle bu yapıyla el ele, kol kola yürümeye devam ediyor. Biz inatla ve ısrarla paralel yapıyla mücadeleyi gündemimizde tutmaya devam edeceğiz. Kirli odakların dilini değil, milletimizin dilini konuşacağız. İstikametimiz bellidir. Kuru diplomasiyle değil, yarınlarımız için gönül dilini tercih ediyoruz. AK siyasetin farkı budur” ifadelerini kullandı.