Özkoç, CHP Söğütlü Belediye Başkan Adayı Ferda İlter ve Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır ile birlikte önce Söğütlü Ziraat Odası Başkanı Recep Özlü’yü ziyaret etti. Pazar ve esnaf ziyaretinin ardından Özkoç, Kent Meydanı’nda vatandaşlara seslendi.

CHP’nin Söğütlü Belediye Başkan Adayı Ferda İlter ile birlikte ilçede yürütecekleri çalışmaları anlatan Özkoç, “Ferda İlter’e, Genel Başkanımızın talimatı var. Diyor ki; Göreve geldiğinde, tüm Söğütlü’yü dolaşacaksın, bir ailede çalışan, eve ekmek getiren kimse yoksa o evin kadınına bir banka kartı vereceksin ve her ay o hesaba bin lira para yatıracaksın. O evde çorba pişecek. Belediyede çalışanların asgari ücreti 2 bin 200 lira olacak. Belediyede tarım daire başkanlığı kuracaksın, köylüye ucuz gübre, tohum vereceksin, insanlarımızı eğitecek, daha iyi tarım yapmalarını sağlayacaksın. Köylümüzün ürününü satmasına öncülük edeceksin. Ferda İlter bunları yapacak, biz de parti olarak onu denetleyeceğiz ve destek vereceğiz.”

“Yüzünü Allah’a, yüreğini millete dönmüş herkesi kucaklıyoruz”

“Partiniz iktidarda değil, Ferda İlter bunları nasıl yapacak diye düşünebilirsiniz? Yapabiliriz” diyen Engin Özko sözlerini, “CHP’li belediyelerde yapıyoruz. Bakın Eskişehir’e. Eskişehir’de deniz yok, halkın plajı var. Öğrencilerin yurdu var. Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin her sabah kapısında birer şişe sütü var. Halkın ihtiyaç duyduğu, dilediği her işe belediye yetişiyor. Biz de Söğütlü’de bunu başarabiliriz. Ferda İlter, Söğütlü’de içinizden biri, pırıl pırıl bir insan, yüreğini ortaya koydu yola çıktı. Evladınıza bir fırsat verin. Beraber başaralım. Bu bereketli topraklarda, ürünlerimizi çoğaltalım, fabrikalarımıza sahip çıkalım, yenilerini hep birlikte kuralım. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan günlerdeyiz. Ayrışmayı, ayrıştırmayı asla kabul etmiyoruz. Ne başaracaksak, birlikte başaracağız. Yüzünü Allah’a, yüreğini millete dönen herkesi kucaklıyoruz” şeklinde sürdürdü.