AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Ömer Faruk Kara, hemşehri derneklerine misafir olup aday adayı olmasının nedenlerini anlatırken, vakit darlığından ulaşamadığı kimse kalmasın diye de vatandaşlara mektup yazdı.

Sevdamız Erenler

Doğup, büyüdüğü Erenler’e hizmet aşkıyla yola çıktığını her fırsatta dile getiren Ömer Faruk Kara, Trabzon Şalpazarlılar ve Giresun Bulancaklılar Derneklerini ziyaret etti. Erenler’in şehrin vitrini olacağı sözünü yenileyen Kara; “Erenler bizim sevdamız. İlçemizin daha modern ve kaliteli hizmet alması için, çalışmak için yola çıktım. Erenler için hayallerim var. Yediden yetmişe herkese dokunan, hizmetlerin üretildiği bir belediyecilik için yola çıktım” dedi.

Gönülden bağlılık

Erenler’de yaşayan herkesin gönlüne girmenin en büyük hedefi olduğunu aktaran Ömer Faruk Kara; “Asfalt elbette atılacak. Tarla yolu, mahalle yolu kısaca yollar elbette yapılacak. Kaliteli hizmet için yapılması gereken ne varsa yapılacak. Ancak bunların hepsinden daha önemlisi gönül bağımız güçlenecek. Her fırsatta dile getiriyorum. Küçüklerime ağabey büyüklerime de kardeş olacağım. Erenler için gönüllerimizi birleştirdiğimizde hizmette üretilir belediye de yönetilir. Önemli olan bir olmak” ifadelerine yer verdi.

Binlerce mektup dağıtıldı

Ömer Faruk Kara Erenler’de gönüllere girmek hedefiyle çıktığı yolda bir yandan ziyaretlerini sürdürürken, ulaşılamayan kimse kalmasın diyerek hemşehrilerine ayrıca mektup yazdı. İlçe merkezinden başlanarak ev ev dağıtılan mektuplarda birlik beraberlik vurgusu yapıldı.