Mahalle ziyaretleri

AK Parti Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu, Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ve teşkilat mensupları ile seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Programı kapsamında İŞKUR İl Müdürü Tekin Kaya’yı ziyaret eden Işıksu, Şirinevler Mahallesi, Adnan Menderes ve Orhangazi Cadde esnafları ile buluştu; Şeker, Örentepe ve Salmanlı Mahallelerinde vatandaşlara seslendi, taleplerini aldı.

Esnafın yüzünü güldürecek hizmetler

İŞKUR Müdürü Kaya ziyaretinde kurumlararası işbirliğinin öneminden bahseden Başkan Adayı Işıksu, “Adapazarı'mızın istihdam geleceğine katkı sağlamak için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getirmek, kurumlar arası işbirliğini daha da kuvvetlendirmek istiyoruz” dedi. Şirinevler Mahallesi, Adnan Menderes ve Orhangazi Cadde esnafları ile buluşan Işıksu, “Adapazarı'mızın tahlilini yapan, ihtiyaçlarını en iyi tespit eden bizim esnafımızdır. Onların yüzünü güldürecek, bağımızı daha da kuvvetlendirecek, gönlümüzü, ekmeğimizi, yönetimimizi paylaşacağız” diye konuştu.

“Adapazarı’nı hemşehrilerimizle yöneteceğiz”

Başkan Adayı Işıksu, Şeker, Örentepe ve Salmanlı Mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kahve ve ev toplantılarına katılarak hemşehrilerine seslendi, taleplerini tek tek not aldı. Vatandaşın Adapazarı’nın yönetimini kendilerine emanet ettiğinde şehri hemşehrileri ile birlikte yöneteceğinin sözünü veren Işıksu, “Adapazarı'mızda, büyüklerimizin duâsını alacak, hemşehrilerimizi memnun edecek, ayrım gözetmeksizin engelli, yaşlı, kadın, genç her kesimin hayatlarına dokunacak projelerimizi gerçekleştirmek ve kadınlarımızın yönetime katılımlarını sağlayacak yaklaşımlar geliştirmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin destekleriyle yönetimi emanet bilerek Adapazarı'mızın üzerine titreyeceğimizin, yavrularımızın geleceğini düşünerek her alanda büyük bir hassasiyetle çalışacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

“Çiftçimize destek olacak çalışmalarda yer alacağız”

Adapazarı’nın her noktasına hizmet götürmek istediklerinin altını çizen Başkan Adayı Işıksu, “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gözeten bir anlayışla çalışmak, teveccühleri ile Adapazarı'mızın her noktasına hizmet etmek istiyoruz. Bu yüzden Adapazarı'mızın tüm birikimine sahip çıkacak, medeniyet tasavvurumuzdan ilhâmla, yeni bir anlayış, yeni bir vizyonla, tevazu, samimiyet ve gayretle hemşehrilerimizin güvenlerini asla boşa çıkarmayacak, 7/24 var gücümüzle çalışacağız. Cennet doğası ve bereketli topraklarıyla tarımsal emaneti korumak, çiftçimize destek olacak tüm çalışmaların içerisinde yer alma sorumluluğumuzu yerine getirmek ve Adapazarı'mızın sesini daha çok duyurmak için çok çalışmaya hazırız” ifadelerini kullandı.